Întrebarea zilei. Sunteți de acord ca peste 80% din locurile de parcare din Constanța să fie cu plată?

Parcarea de la Sala Sporturilor este una dintre primele în care s-a introdus un sistem de taxare

Municipiul Constanța are un nou regulament de parcare, în care este prevăzut că se dorește ca, din 10 locuri de parcare, numai unul sau două să fie gratuite. Cu alte cuvinte, cel puțin 80% din locurile de parcare din oraș vor fi cu plată.

Constanța 100% vă invită să spuneți dacă sunteți de acord cu acest lucru. Puteți face asta mai jos.

Sunteți de acord ca peste 80% din parcările Constanței să fie cu plată?

View Results

Loading ... Loading ...

Mai multe despre politica de parcări în Constanța puteți citi în articolul de mai jos. Vă reamintim, de asemenea, că de pe 15 martie se ridică mașinile oprite sau staționate neregulamentar.

2 comments

  • Problema parcarilor in Constanta nu este una usoara si un raspuns tip alb sau negru (da / nu) la intrebarea pusa de dvs nu ar fi relevant.

    Posesorii de autovehicule platesc taxe. Multe. In mod normal, ar trebui ca acesti bani sa se regaseasca in facilitati, cum ar fi parcari gratuite. Gratuite, pentru ca de aceea platesc impozite pe vehicule!

    Totusi, in unele situatii, nu se pot asigura locuri de parcare pentru toata lumea, de exemplu in unele zone centrale. In aceste situatii, o solutie logica si eficienta este parcarea pe timp limitat, de exemplu doua ore. Dupa aceea, esti obligat sa muti autovehiculul si ai dreptul sa-l parchezi din nou in zona dupa trecerea unui anumit timp (30 minute). Este o solutie des aplicata in multe orase civilizate din vest!

    O alta solutie ar fi parcarea cu plata, dar cu pret modic. De exemplu, 1 leu pentru fiecare fractie de ora, cu primele 15 minute gratuite! Este mai bine sa aduni putin de la multi decat mult de la putini!

    O a treia solutie ar fi ca cei din Primarie sa inteleaga ca rolul lor (deci nu doar al lui Fagadau) este sa lucreze in folosul cetatenilor! Si sa se apuce naibii odata sa faca parcari subterane si/sau etajate, utilizand fonduri Europene, dara fara sa mai incerce sifonarea banilor prin diverse metode si firme ale apropiatilor!

  • Golanii și derbedeii din primăria Constanța își fac treaba asa cum știu ei mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.