Întrebarea zilei. Vreți ca Poliția Locală Constanța să se desființeze?

politia locala constanta

Există o categorie de constănțeni nemulțumiți de activitatea Poliției Locale. Unii dintre ei cer, public, desființarea acesteia. Există și politicieni, cum ar fi Vergil Chițac, ce au ridicat această problemă (detalii AICI).

Există însă și constănțeni mulțumiți că există cineva care face ordine în Constanța și care consideră că activitatea Poliției Locale este binevenită și eficientă.

Vă invităm să răspundeți la întrebarea de mai jos.

[poll id=”47″]

Pe cât posibil, vă rugăm să argumentați răspunsul, într-un comentariu pe site sau pe Facebook.


Zen Residence13 thoughts on “Întrebarea zilei. Vreți ca Poliția Locală Constanța să se desființeze?

  1. Și Poliția Națională cat de eficienta este când vezi atâtea nenorociri in tara asta și nu pot fii oprite . Frustrați cu 2 clase ce sunteți toți pe Poliția Locală .

   1. O institutie nu va fi iubita de cetateni atata timp cat se aplica sanctiuni…la fel sunt si jandarmii, Politie de frontiera,si alte institutii care aplica sanctiuni. Pentru unii este mai usor sa arati cu degetul de cat sa te implici…

 1. Primarul a spus : cei care miros urât nu au voie să meargă cu mijloace de transport in comun. Sugerez Dlui Făgădău : PERSOANELE IN HALATE DE BAIE , PIJAMALE ȘI PAPUCI ,SĂ AIBĂ ACCESUL INTERZIS ÎN MAGAZINE , AUTOBUZE ȘI LOCURI PUBLICE !

 2. Politia locala trebuie sa asigure strict siguranta cetatenilor. Fara atributii pe sosea. Sau in domeniul economic. Avem deja autoritati care se ocupa de aceste aspecte. Este ca si cum ai plati impozite de mai multe ori( sau la diferite institutii pentru acelasi lucru).

  1. Poliția locală are rolul ei în societate atât timp cât organele statului nu pot face față valului infracțional consider că este necesară poliția locală ținând cont că este o prezență continuă în comunitate.

 3. Sa se ocupe strict de ordine ,ei dau amenzi tot celor care sant inregula,pe tigani de pe str.Stefan cel mare nu-i deranjaza fac trafic cu țigări copii lor ataca batranii.cu asta sa se ocupe nu cu amenzi ca nu mi-am spalat prelata ,dupa ce am spalat prelata a vomitat tiganul de deasupra .Ei au voie cu muzica foarte tare.cine ii deranjat??Cladirile de pe Stefan cel mare sant in ruina iau deranjat pe proprietari sa isi renoveze fatadele cad bucati din balcoane,incaseaza chirii ,cladirile emblematice le lasa sa cada de ce????va spun eu nimeni nu iau intrebat,Oare cine sant adevaratii prprietari????noua comercianților care mai supravetuim vin si ne dau amenzi.vor schimba denumirea politiei locale in cine stie ce alt nume si tot vor ramane,acolo sunt numai nepoti si nepoate,nu cred ca vom schimba ceva in tara asta.eu am o varsta nici nu mai sper ca apuc .

 4. In Romania se constată câteodată că și Poliția Națională este ineficientă , ar trebui desființată și această instituție ?

 5. Ar trebui desființat și clasa politică , că oricum sunt ineficienti, Poliția Locală nu trebuie desființată doar trebuie pusa la punct legea 155/2010 atribuții clare pe raza localităților și cu asta basta. Cine își dorește să desființeze o instituție publică e un mare cretin care se crede deștept.

 6. Nepregătiți .Este adevărat că au plan de amenzi?un srl al primăriei .primăria cu tot paznicii lor ar trebui să fie în slujba cetățenilor.la noi e invers ,toți trântorii din primarii își bat joc de omul onest.vor să emigram cu toții .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Povestea unei fete a cărei mamă nu a renunțat să spere

Tue Dec 10 , 2019
La marșul de conștientizare a dizabilității, care a avut loc pe data de 3 decembrie 2019, participanții au fost rugați să scrie pe un bilet o idee, un cuvânt care să caracterizeze dizabilitatea sau persoana cu dizabilități. Cuvintele alese sunt: „iubire“, „speranță“ și „luptă“. Pornind de la cuvintele de azi, […]