Întreruperi de curent electric în Constanța, Techirghiol, Eforie Sud, Năvodari, Hârșova, Tuzla, Topraisar, Cobadin, Valu lui Traian, Costinești, Neptun și nu numai

E-Distribuție Dobrogea a anunțat că va întrerupe curentul electric în mai multe localități în perioada 30 ianuarie – 4 februarie 2023.

Printre acestea se numără Constanța, Techirghiol, Eforie Sud, Năvodari, Hârșova, Tuzla, Topraisar, Cobadin, Valu lui Traian, Costinești, Neptun.

Lista completă, mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Povestea bătrânei care a rămas singură pe lume și a sunat la 112 pentru că moare de frig în casă

lun ian. 30 , 2023
Elena Bocioagă este singură pe lume. După ce i-au murit băiatul, soțul, fratele, și sora, își petrece zilele cu gândul la ei, într-o casă sărăcăcioasă, pe care nu-și permite să o încălzească. Disperarea a făcut-o să sune la 112. Un polițist local, Gabriel Enache, a ajuns la ea și a […]

V-ar putea interesa și: