Întreruperi de curent electric în perioada 19 – 23 ianuarie în Constanța, Olimp, Neptun, Techirghiol, Eforie Nord, Năvodari, Saturn

E-Distribuție Dobrogea a anunțat că va efectua întreruperi de curent electric în perioada 19 – 23 ianuarie în Constanța, Olimp, Neptun, Techirghiol, Eforie Nord, Năvodari, Saturn.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, a anunțat compania:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un român care voia să vină în vacanță în Mamaia a primit o oferă care l-a lăsat cu gura căscată. „La prețul ăsta, e greșită planeta”

mie ian. 18 , 2023
Un român a publicat oferta pe care a primit-o de la un hotel din stațiunea Mamaia. Șapte nopți în sistem all-inclusive, în perioada 26 iulie-2 august, pentru 3 adulți, ar costa 12.700 de lei, potrivit capturii postate de acesta pe Facebook. „Cred că am greșit țara!”, a scris autorul postării […]

V-ar putea interesa și: