Întreținerea parcării supraetajate din Mamaia ne costă 336 de lei pe zi. Cine ia banii

parcare albatros mamaia

Parcarea supraetajată din Mamaia este una dintre operele cu care se mândrea Radu Mazăre. A costat trei milioane de euro, majoritatea banilor provenind de la Uniunea Europeană, și are aproape 400 de locuri de parcare. Cea mai mare din țară, spunea fostul primar.

Pe lângă costul construcției, parcarea are și un cost de exploatare. Recent, Primăria Constanța a atribuit firmei Heraconi SRL, din Constanța, serviciul de ”întreținere instalații interioare la parcarea supraetajată situată în stațiunea Mamaia, zona Albatros”.

Valoarea contractului este de 59,389.82 lei fără TVA, adică 70.672 de lei cu TVA. Perioada contractului este aprilie – octombrie 2017, deci șapte luni. Practic, întreținerea parcării costă 336 de lei pe zi.

Potrivit Primăriei Constanța, serviciul constă în administrarea imobilului și întreținerea instalațiilor interioare ale imobilului (instalațiile electrice și sanitare).

S.C. HERARCONI S.R.L. oferă servicii de curățenie și igienizare atât în instituții publice și private, cât și în locuințe personale. Asociat unic și administrator este Carmen Jitaru. În 2015, firma avea 188 de angajați, o cifră de afaceri de 4.167.181 lei și un profit de 380.280 lei. Heraconi a făcut sau face curățenie și în sediile SPIT și RADET. Este firma care a făcut curat și în sediile cluburilor pentru pensionari. ANI a cerut, în 2010, de la Primăria Constanța, contractul în valoare de 2.065.909 lei fără TVA, încheiat cu Heraconi S.R.L, al cărui obiect constă în menţinerea curăţeniei în sediile şi cluburile pentru pensionari, în 2009.

În mai 2016, Municipiul Constanța a dat în judecată Heraconi SRL, obiectul dosarului fiind un litigiu privind achizițiile publice. Următorul termen de judecată este fixat pentru 28 aprilie 2017.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primarul Negoiță din Cernavodă plătește bani grei pentru spălatul mașinilor. Firma care a primit contractul nu avea niciun angajat în 2015

Thu Apr 13 , 2017
Scriam, recent, că Primăria Medgidia plătește peste 74.000 de lei pentru spălatul autovehiculelor care îi aparțin. Deși am crezut inițiat că e o sumă destul de mare, se pare că m-am înșelat. Se poate mult mai mult. Primăria Cernavodă, condusă de Liviu Negoiță, PNL, a acorda un contract pentru spălare […]
spalatorie auto