Inundații în Tuzla: 13 gospodării afectate, 4 mașini avariate

Ploaia puternică a produs pagube în localitatea Tuzla.

Militarii de la ISU Dobrogea fost solicitați să intervină, începând cu ora 4.00, ca urmare a inundațiilor produse aici la 13 gospodării, 4 mașini avariate (s-a surpat un podeț) si 4 persoane ( 2 adulți și 2 copii) salvate de pe plaja din localitate.

Au participa o autospeciala cu motopompa de la Det. Fripis, o autospeciala cu motopompa transportabila de la Detașamentul Port, 2 autospeciale de la stația Tuzla, amop Tuzla , un SMURD,o motopompa de la stația Tuzla, o Descarcerare de la secția Mangalia.

La statia Tuzla s-au prezentat din tura libera 10 cadre militare.

S-a intervenit și la un beci inundat in Constanta, pe strada Dragoslavelor.

Pompierii rămân mobilizați până la normalizarea situației și înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice. Totodată, sunt menținute în stare de operativitate toate categoriile de mijloace și echipamente pentru asigurarea răspunsului la solicitări, în cel mai scurt timp.

Sursă imagini: ISU Dobrogea

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Numărul cazurilor active de covid în municipiul Constanța a scăzut sub 100, pentru prima dată în acest an

Sat May 29 , 2021
Numărul cazurilor active de covid în municipiul Constanța a scăzut sub 100, potrivit Prefecturii Constanța. Astfel, astăzi erau 99 de cazuri active în ultimele 14 zile, ceea ce corespunde unei incidențe de 0,32 cazuri la mia de locuitori. Ieri era de 0,33 (102 cazuri active). Incidența în fiecare localitate, în […]