Investiție pentru liniștea publică, în comuna Peștera  

Cu siguranță unul dintre cele mai importante lucruri pentru o comunitate este siguranța.

Asta cred și cei care conduc localitatea Peștera. Comuna va avea încă 19 camere de supraveghere, pe lângă cele 21 existente.

Cele noi vor fi amplasate în centrul localităților care formează comuna, spre deosebire de cele existente, amplasate în școli și în Primărie.

11790230_10204982162855063_713016247_o

Scopul administrației locale conduse de independentul Valentin Vrabie este ca infracționalitatea din comună să fie zero. Nu este unul ambițios, pentru că deja Peștera este una dintre cele mai sigure comune din județ și nu numai.

”Suntem pe unul dintre cele mai scăzute locuri în clasamentul infracționalității în județ”, a precizat Valentin Vrabie. Noile camere îi vor face pe eventualii infractori să se gândească de două ori înainte de a acționa.

Investiția este de circa 30.000 de euro și este realizată de la bugetul local.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

De ce investesc românii și străinii în Peștera

Fri Jul 31 , 2015
Comuna Peștera a devenit, în ultimii câțiva ani, un paradis al investitorilor. Nu vorbim nu mai de marii jucători din domeniul energiei regenerabile, ci și de oameni de afaceri mai mici, dar foarte importanți pentru comunitate. Exemplele sunt multe, dar am ales pentru acum numai trei. Primul este cel al […]