Investiții de peste un milion de lei în urma controalelor Protecției Consumatorilor FOTO/VIDEO

control protectia consumatorilor (4)

Protecția Consumatorilor Constanța a oprit temporar, în urma acțiunilor de control, mai multe locații de alimentație publică.

De asemenea, le-a pus în vedere administratorilor să remedieze deficiențele constatate.

Instituția condusă de Horia Constantinescu a stabilit următoarele măsuri: igienizare, înlocuire gresie, separare spațiu vânzare de producție, achiziționare ustensile, achiziționare aparate insecte, masa spălare (fructe – legume), vitrina geam, zugrăvit, dulap/ rafturi, schimbare meniu, capace gastronoame, aer condiționat, insecticid, plase insecte, repoziționare chiuvete, electrocasnice, reamenajare, depunere dosare, dotare bloc alimentar.

Totalul investițiilor realizate a fost de 970.362 de lei, a precizat Horia Constantinescu.

În plus, THR a investit peste 3.000.000 lei în hotelurile oprite anul trecut, în Eforie Nord, iar Camping GPM, deținut de omul de afaceri Florin Cârstocea, a investit 65.000 lei în dotări și igienizare.

Decebal Făgădău este cercetat penal de către DNA, pentru un dosar în care, spun procurorii, i-a dat o mână de ajutor nelegală omului de afaceri Florin Cârstocea.
Cu ceva timp înainte de comiterea faptul de care este acuzat, primarul spunea că, dacă ar putea, l-ar clona pe omul de afaceri, din punt de vedere al comportamentului. Detalii AICI.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

De ce a schimbat Primăria Constanța câștigătorul evenimentului „Festivalul verii 2018”

Wed Jul 18 , 2018
O comisie a Primăriei Constanța a analizat contestația depusă de o asociație care a participat la licitația pentru organizarea evenimentului „Festivalul verii 2018.” Cu numai câteva zile înainte de ziua când acesta ar trebui să înceapă, comisia de evaluare și selecție a ofertelor a decis, în urma acestei contestații, să […]
festivalul verii 2016

V-ar putea interesa și: