Investiții de peste un milion de lei în urma controalelor Protecției Consumatorilor FOTO/VIDEO

control protectia consumatorilor (4)

Protecția Consumatorilor Constanța a oprit temporar, în urma acțiunilor de control, mai multe locații de alimentație publică.

De asemenea, le-a pus în vedere administratorilor să remedieze deficiențele constatate.

Instituția condusă de Horia Constantinescu a stabilit următoarele măsuri: igienizare, înlocuire gresie, separare spațiu vânzare de producție, achiziționare ustensile, achiziționare aparate insecte, masa spălare (fructe – legume), vitrina geam, zugrăvit, dulap/ rafturi, schimbare meniu, capace gastronoame, aer condiționat, insecticid, plase insecte, repoziționare chiuvete, electrocasnice, reamenajare, depunere dosare, dotare bloc alimentar.

Totalul investițiilor realizate a fost de 970.362 de lei, a precizat Horia Constantinescu.

În plus, THR a investit peste 3.000.000 lei în hotelurile oprite anul trecut, în Eforie Nord, iar Camping GPM, deținut de omul de afaceri Florin Cârstocea, a investit 65.000 lei în dotări și igienizare.

Decebal Făgădău este cercetat penal de către DNA, pentru un dosar în care, spun procurorii, i-a dat o mână de ajutor nelegală omului de afaceri Florin Cârstocea.
Cu ceva timp înainte de comiterea faptul de care este acuzat, primarul spunea că, dacă ar putea, l-ar clona pe omul de afaceri, din punt de vedere al comportamentului. Detalii AICI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce a schimbat Primăria Constanța câștigătorul evenimentului „Festivalul verii 2018”

mie iul. 18 , 2018
O comisie a Primăriei Constanța a analizat contestația depusă de o asociație care a participat la licitația pentru organizarea evenimentului „Festivalul verii 2018.” Cu numai câteva zile înainte de ziua când acesta ar trebui să înceapă, comisia de evaluare și selecție a ofertelor a decis, în urma acestei contestații, să […]
festivalul verii 2016

V-ar putea interesa și: