Investițiile în sănătate, o prioritate pentru Horia Țuțuianu, președintele CJC

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, în timpul conferinței de presă susținute în data de 20 decembrie 2019

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a prezentat astăzi, 20 decembrie, alături de managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, Cătălin Grasa, bilanțul activității unității sanitare pentru anul 2019.

S-au făcut investiții necesare pentru îmbunătățirea actului medical, s-a achiziționat aparatură de ultimă generație și s-a reușit finalizarea unor proiecte deosebit de importante pentru locuitorii județului.

„Pentru anul viitor, una din prioritățile mele personale este continuarea modernizării și reabilitării spitalului județean, dar și investiții masive în tot sistemul medical din județul Constanța. Îmi doresc să reușim să avem un sistem medical modern, iar pacienții să beneficieze de cele mai bune tratamente acasă, în județul Constanța.”, a declarat Horia Țuțuianu.

Cătălin Grasa, directorul SCJU, alături de Horia Țuțuianu

Detalii despre raport puteți citi mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klaus Iohannis a depus jurământul pentru al doilea mandat ca preşedinte al României

sâm dec. 21 , 2019
Klaus Iohannis a depus, sâmbătă, jurământul pentru al doilea mandat ca preşedinte al României într-o şedinţa solemnă a Parlamentului. Preşedintele a declarat, cu această ocazie, că va fi preşedintele tuturor românilor. „Nu există mai multe Românii, ci o singură Românie care ne aparţine tuturor şi căreia îi aparţinem”, a spus […]

V-ar putea interesa și: