Invitație pentru candidații la primăriile din Constanța: vă aștept în direct, la Dobrogea TV

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Emisiune Cristian Hagi

De mai bine de trei ani realizez Newsdesk, o emisiune zilnică la Dobrogea TV, post achiziționat, în vara trecută, de o firmă aparținând omului de afaceri Gabriel Comănescu. O persoană despre care se spune că are preferințele sale pentru alegerile locale din acest an. Sunt convins că așa este.

Dobrogea TV a fost însă, de la bun început, și așa a rămas, un post de televiziune unde are acces toată lumea, indiferent de culoarea politică. Niciodată, de la preluarea televiziunii, nu s-a făcut asupra mea nicio o presiune în sensul de a aduce sau a nu aduce un invitat. Decizia îmi aparține.

Pentru că suntem în precampanie – o perioadă care naște suspiciuni și pasiuni, le transmit pe această cale tuturor candidaților la primăriile din județul Constanța că sunt invitați în emisiunile pe care le moderez la Dobrogea TV. Repet: TUTUROR candidaților la funcția de primar, dar nu numai lor, ci și celor care vor să ocupe posturile de consilieri, în perioada de precampanie. Vă promit tuturor emisiuni corecte, cu întrebări relevante pentru public. Nu ne vom bate pe umăr ca niște prieteni, dar nici nu ne vom ataca fără motiv. Voi trata egal pe toți candidații, ca și până acum. Dacă aveți cumva suspiciuni, căutați emisiunea cu Vergil Chițac – o să vedeți că a fost probabil cel mai dur interviu prin care a trecut.

Deontologia profesională în mass media este privită ca pe o bizarerie, ca o anormalitate. Nu contează unde lucrezi, vei fi inevitabil întrebat PENTRU CINE. În ciuda acestui fapt, vă asigur că Dobrogea TV va avea ușa deschisă tuturor și că emisiunile și dezbaterile vor fi echilibrate. Când nu va mai fi așa, vă voi spune, pe acest blog.

Doamnelor și domnilor candidați, aveți numărul meu de telefon. Vă aștept de luni până vineri, de la ora 17.00, în direct!

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.