Invitatul zilei la Dobrogea TV

mircea titus dobre

Invitatul zilei de miercuri, 25 iulie, la Dobrogea TV este Mircea Titus Dobre.

În calitate de fost ministru al Turismului, acesta va vorbi, în emisiunea „Realitatea locală”, despre voucherele de vacanță.

În a doua parte a emisiunii, în calitate de coordonator al Organizației Județene Constanța a Partidului Pro România, va discuta despre cum se vede politica națională și locală după plecarea din PSD, partid în care a stat aproape 20 de ani.

Mircea Titus Dobre va dezvălui și care este relația sa cu președinții PSD Constanța, Felix Stroe și Decebal Făgădău, dar și care sunt planurile partidului pentru alegerile din 2020.

De asemenea, ne va spune dacă primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, este sau nu membru al Partidului Pro România.

Emisiunea începe la ora 18.10. Postul Dobrogea TV poate fi urmărit pe frecvența Realitatea TV, în tot județul Constanța.

După difuzare, vom posta aici înregistrarea emisiunii.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comuna Peștera va avea o grădiniță nouă

mie iul. 25 , 2018
Primarul comunei Peștera, Marius Petre, a semnat miercuri, la sediul Inspectoratului școlar județean Constanța, avizul educațional în vederea realizării proiectului „Construire grădiniță cu program normal, în sat Peștera, comuna Peștera, județul Constanța”. Având o valoare totală de 1.484.086,48 lei, obiectivul de investiții va fi finanțat în cea mai mare parte […]
gradinita pestera

V-ar putea interesa și: