Ioan Tiberiu Tofolean, candidat PNL Constanța: Este o durere pentru constățeni că nu au un spital regional

tofoleanu

Mesajul candidatului PNL Constanța la Camera Deputaților, Ioan Tiberiu Tofolean, pentru constănțeni este „aveți curajul să votați singura alternativă la PSD!”

Medicul Ioan Tofolean candidează din partea PNL Constanța pentru un mandat de deputat în noul Parlament, funcție pe care nu a mai ocupat-o până în prezent.

Una dintre problemele principale pe care dr. Ioan Tofolean o vede în Constanța este lipsa unui spital regional. Programul de guvernare al PNL prevede construcția a opt spitale regionale în România, dintre care unul la Constanța. Nevoia este una urgentă, pentru că numai în municipiul Constanța există un deficit mare de 400 de paturi.

După 30 de ani experiență în sistemul medical Prof. Doctor. Ioan Tofolean se poate mândri cu câteva realizări majore pentru sănătatea constănțeană: înființarea secțiilor de Gastroenterologie (2007) și Chirurgie Cardiovasculară (2008) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CMSN și Liga Navală Română au celebrat Ziua Internațională a Mării Negre

Tue Nov 1 , 2016
Luni, 31 octombrie, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa şi Liga Navală Română au organizat celebrarea ZILEI INTERNAŢIONALE A MĂRII NEGRE, instituită de comunitatea internaţională în anul 1996, odată cu lansarea Planului Strategic de Acţiune pentru întregul spaţiu pontic. Nava Şcoală “Mircea” a fost gazda unei mese rotunde sub […]