Ioan Tiberiu Tofolean, candidat PNL Constanța: Este o durere pentru constățeni că nu au un spital regional

tofoleanu

Mesajul candidatului PNL Constanța la Camera Deputaților, Ioan Tiberiu Tofolean, pentru constănțeni este „aveți curajul să votați singura alternativă la PSD!”

Medicul Ioan Tofolean candidează din partea PNL Constanța pentru un mandat de deputat în noul Parlament, funcție pe care nu a mai ocupat-o până în prezent.

Una dintre problemele principale pe care dr. Ioan Tofolean o vede în Constanța este lipsa unui spital regional. Programul de guvernare al PNL prevede construcția a opt spitale regionale în România, dintre care unul la Constanța. Nevoia este una urgentă, pentru că numai în municipiul Constanța există un deficit mare de 400 de paturi.

După 30 de ani experiență în sistemul medical Prof. Doctor. Ioan Tofolean se poate mândri cu câteva realizări majore pentru sănătatea constănțeană: înființarea secțiilor de Gastroenterologie (2007) și Chirurgie Cardiovasculară (2008) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CMSN și Liga Navală Română au celebrat Ziua Internațională a Mării Negre

mar nov. 1 , 2016
Luni, 31 octombrie, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa şi Liga Navală Română au organizat celebrarea ZILEI INTERNAŢIONALE A MĂRII NEGRE, instituită de comunitatea internaţională în anul 1996, odată cu lansarea Planului Strategic de Acţiune pentru întregul spaţiu pontic. Nava Şcoală “Mircea” a fost gazda unei mese rotunde sub […]

V-ar putea interesa și: