Iohannis spune că „nepăsarea PSD costă vieți”; PSD Constanța, replică dură

Klaus Iohannis a atacat PSD, pe fondul accidentului cu 10 morți din Ialomița, Radu Babuș, purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, a răspuns prompt

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL, că „nepăsarea PSD costă vieți”. PSD Constanța a reacționat dur și apăsat.

Acesta s-a referit la tragicul accident rutier din Ialomița, în care zece femei, care plecaseră la serviciu, în București, au murit după ce un TIR a intrat în microbuzul în care se aflau.

Iohannis a afirmat că lipsa de infrastructură ucide la fel cum şi corupţia ucide şi că ”această nepăsare criminală a PSD-iştilor costă vieţi, costă vieţi de român”.

PSD Constanța a reacționat prin vocea purtătorului de cuvânt, deputatul Radu Babuș.

„După repetate încălcări grave ale Constituției și sabotarea guvernării prin blocarea activității, președintele Iohannis, aflat demult în campanie electorală, calcă din nou pe cadavre. Astfel, tragicul accident din județul Ialomița este pus în mod iresponsabil pe seama Partidului Social Democrat, prin acuze cu care jignește memoria celor care și-au pierdut viața. Nu este prima oară când ușurința și inconștiența cu care reprezentantul celei mai înalte instituții a statului învrăjbește români cu români, în loc să-i unească, prin exercitarea atribuțiilor legale, care îi cer să concilieze și să unească.
PSD Constanța consideră intolerabil și incalificabil un asemenea comportament, care descalifică pe oricine folosește o adevărată tragedie în scopuri electorale, ieftine și insultătoare. Timpul rămas până la alegerile prezidențiale nu îi mai permite candidatului Iohannis să devină un om, eventual un om bun, dar chiar și așa ar face bine să se abțină.”, spun social-democrații din Constanța.

Femeile care au murit azi plecaseră de acasă de la ora 05.00, pentru a ajunge la ora 07.00 la muncă, într-un magazin Mega Image din București. Făceau în mod normal circa două ore pe drum dus, două ore întors. Un TIR a intrat frontal în autobuzul în care se aflau.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un adolescent a plecat spre școală și nu s-a mai întors acasă

Sat Oct 5 , 2019
Un adolescent a plecat spre școală și nu s-a mai întors acasă. Poliția și familia îl caută. Polițiștii Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați cu privire la dispariția lui Tudorache Andrei, de 17 ani, din Cuza Vodă. Acesta a plecat de la domiciliu în cursul zilei de ieri, pentru […]