Ion Stelian: „Guvernul Ciucă, cinic și ticălos”

Ion Stelian, parlamentar USR, a declarat, luni, că cele două cuvinte care descriu cel mai bine guvernul Ciucă sunt „cinism” și „ticăloșie”.

„Singurul lucru la care sunt atenți Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu este să nu se atingă de pensiile speciale. Și atunci, fac economii pe spatele celor care au suferit, unii chiar și-au pierdut viața din cauza persecuțiilor pe motive etnice din timpul regimurilor instaurate în România cu începere de la 6 septembrie 1940 până la 6 martie 1945.”, a scris liderul USR pe pagina sa Facebook.

Stelian Ion spune că le-a atras atenția că acești oameni și urmașii lor merită recunoștință, nu bătaie de joc, și le-a solicitat, în scris și public, să nu amâne acordarea indemnizațiilor prevăzute de lege.

„Ciucă și Ciolacu au nesocotit atât legea, cât și suferința acestor oameni și au prorogat prin OUG nr. 168/2022, publicată deja în Monitorul Oficial nr. 1186/09.12.2022, termenul de acordare a indemnizațiilor până la 1 ianuarie 2024.”, a mai spus Stelian Ion.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, PNL: „2023 va fi anul investițiilor în infrastructură”

lun dec. 12 , 2022
Marian Crușoveanu, deputat PNL, a anunțat că a analizat luni, în cadrul Comisiilor reunite de Transporturi din Parlamentul României, capitolul bugetar dedicat anului 2023, pentru Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. „Anul 2023 va fi anul investițiilor în infrastructură. De altfel, PNL a reușit să obțină, pentru anul viitor, 7,2 din PIB […]

V-ar putea interesa și: