Ion Țiriac a cumpărat 2 apartamente cu 2 milioane euro în Mamaia

Ion Ţiriac (82 de ani) a mai făcut o investiţie anul acesta. Fostul tenisman a achiziţionat de curând două imobile într-un bloc aflat pe plajă, la numai 50 de metri distanţă de malul mării.

Construcţia blocului a început în toamna lui 2018, s-a lucrat la foc automat, în plină pandemie, iar la finele anului 2020 unităţile au fost scoase la vânzare. Cele 50 de apartamente sunt dispuse pe 5 etaje şi sunt împărţite astfel: 12 apartamente cu 2 camere, 16 apartamente cu 3 camere, 20 de apartamente cu 4 camere şi două apartamente cu 5 camere. Interioarele sunt finisate cu grijă, iar luxul nu poate fi descris. Mobilierul şi accesoriile pentru baie, bucătărie, dormitor şi living sunt aduse din străinătate.

Citește mai mult AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Coronavirus în Constanța, situația la zi

Tue Aug 24 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 43.473 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.270 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. Azi a fost raportat un deces: bărbat, 86 de ani, Constanța, comorbidități (hipoacuzie, demență senilă, cardiomegalie moderată), decedat […]