Ion Țiriac face plajă în Mamaia

Miliardarul Ion Țiriac a fost fotografiat de paparazz în timp ce făcea plajă în staţiunea Mamaia.

Ion Ţiriac apare în imagini stând relaxat la plajă pe şezlong, fiind însoţit de o tânără. În alte fotografii făcute pe plajă omul de afaceri apare şi alături de bodyguardul său, scriu cei de la wowbiz.ro.

Miliardarul de 82 de ani are o condiție fizică de invidiat. Este cunoscut deja faptul că acesta duce un stil de viață sănătos și că face sport de fiecare dată când are ocazia. 

Ion Ţiriac are o avere de 1,3 miliarde de dolari. De asemenea, potrivit Capital, el ocupă locul doi în topul celor mai bogați sportivi sau foști sportivi, după Michael Jordan.

Vă recomandăm și:

Mircea Bravo despre satul de vacanță: „Trebe musai să veniți și voi aicea!”

Numărul turiștilor a crescut cu aproape 70%, cel al înnoptărilor s-a dublat

Nicolae Bucovală, FPTR, către Raluca Turcan: „Impozitați bacșișurile, ca să nu mai fim catalogați ca ciubucari”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Ion Țiriac face plajă în Mamaia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

George Niculescu, Ministerul Energiei: „Cred că primele molecule de gaze extrase din Marea Neagră le vom avea în sistemul național de transport la sfârșitul anului”

Thu Jul 29 , 2021
Gazele naturale din Marea Neagră vor fi extrase efectiv chiar până la finalul acestui an. Când anume, a spus secretarul de stat în Ministerul Energiei, George Niculescu, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV. „Cred că primele molecule de gaze extrase din Marea Neagră le vom avea în sistemul național […]
george niculescu pnl