Ionuț Cornel Ionescu este noul manager interimar al Spitalului Județean Constanța

spitalul judetean constanta (2)

După un mandat interimar de șase luni al Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, la conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, prin dispoziția Președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost numit manager interimar Ionuț Cornel Ionescu.

„Implicarea managerială a domnului Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, a avut un aport benefic în susținerea efortului, pe care personalul sanitar și nesanitar al instituției medicale, l-a avut în toată această perioadă extrem de dificilă. Misiunea domniei sale nu se încheie aici și avem încredere că profesionalismul și experiența sa îndelungată, se vor alătura eforturilor noului manager și ale CJC, pentru optimizarea actului medical din județul nostru. Martor al acestor lucruri este faptul că pe data de 13 mai 2021, domnul Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, a deschis lucrările celui mai important eveniment stiințific național, în domeniul gastroenterologiei „Al 40-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă”.”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Constanța.

„Cu o bogată experiență în managementul sanitar, din care reamintim mandatul de manager și funcția de director economic al Spitalului Clinic CF Constanța, precum și experiența de director general al C.N. Unifarm SA, Ionuț Cornel Ionescu, preia astăzi mandatul de manager interimar al SCJU Constanța. Noul manager va continua politica investițională a conducerii CJC care vizează atât reabilitarea cât și dotarea secțiilor din spital, având ca scop implementarea cu celeritate a măsurilor de creștere a încrederii populației în capacitatea instituției sanitare de a furniza servicii medicale de cea mai înaltă calitate.”, mai spune sursa citată.

Cornel Ionut Ionescu a fost numit la conducerea UNIFARM dupa ce, in sedinta din 24 iunie 2020, Consiliul de Administratie al Unifarm a decis ca directorul general, Adrian Ionel, sa fie suspendat din functie sase luni. A ocupat această funcție timp de câteva luni.

Zen ResidenceOne thought on “Ionuț Cornel Ionescu este noul manager interimar al Spitalului Județean Constanța

  1. Un habarnist. Sa nu uitam de ce a plecat de la Unifarm..pe Tofolean nu puteau sa îl controleze, aia a fost problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Și în Londra, parcarea rezidențială este, în unele cazuri, mai ieftină decât în Constanța

Fri May 14 , 2021
Parcarea în centrul Londrei este, fără îndoială, unde din cele mai scumpe din lume. La fel și folosirea unui autoturism. Londra este unul din cele mai scumpe orașe de pe Pământ la aproape toate capitolele. Cu toate acestea, parcarea rezidențială este mai ieftină, în multe cazuri, decât în Constanța. Am […]
Londra, zona Brent