Ionuț DONE, învestit în funcția de SUBPREFECT al județului Constanța

Ionuț Done subprefect Constanta

Astăzi, 17 decembrie, în sala Remus Opreanu a palatului administrativ Constanța a avut loc ceremonia de investire a noului subprefect al județului Constanța, Ionuț Done.

În ședința de guvern din data de 13.12.2018 a fost aprobată Hotărârea numărul 976, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Constanta de către Ionuț Done.

Secretarul de stat din Ministerului Afacerilor de Interne – coordonator pentru relațiile cu instituțiile prefectului, Adrian Petcu, a dat citire Hotărârii de Guvern, după care Ionuț Done a depus jurământul și a mulțumit pentru încrederea acordată. Noul subprefect a subliniat în cuvântul său că pregătirea și experiența sa ca jurist și auditor în instituții publice îi conferă competența necesară pentru îndeplinirea responsabilităților, însă speră să poată beneficia în demersurile sale instituționale de sprijinul celor cu care va lucra.

Prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă, și-a exprimat încrederea că noul subprefect va contribui cu responsabilitate la activitatea instituțională, l-a felicitat și l-a asigurat de toată deschiderea la o bună colaborare.

Prefectul Dumitru Jeacă strânge mâna noului subprefect, Ionuț Done

Ionuț Done este detașat ca subprefect din postul de ofițer specialist principal II la Sectorul 8 din cadrul Direcției de Audit Public Intern Constanța a Ministerului Afacerilor Interne.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a încheiat întâlnirea cu aceleași gânduri pentru noul subprefect și a transmis tuturor celor prezenți urările sale pentru sărbătoarea de Crăciun.

Declarație de avere

Potrivit declaraţiei de avere, nou subprefect deţine alături de soţie un apartament în Constanţa, în suprafaţă de 49 metri pătrați, achiziţionat prin credit imobiliar, în  2016. De asemenea, are și un autoturism Toyota, an de fabricaţie 2009. La capitolul venituri, Ionuţ Done declară un venit anul de 48.000 de lei, în timp ce soţia Anca Andreea, farmacist în cadrul unei farmaciei pe care o deține, a câștigat 36.000 lei pe an.


Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.