Ionuț Marian a murit în spital. Fusese internat acum aproape două luni, cu o durere de măsea

Ionuț Marian, de 31 de ani, din Cernavodă, care se afla în comă indusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța, a murit.

Acesta a fost internat în urmă cu aproape 2 luni, la Spitalul Județean de Urgență din Constanța, fiind în stare gravă, din cauza unei infecții netratate la o măsea.

„La momentul prezentării în Unitatea Primiri Urgenţe, pacientul se afla în stare gravă iar prima intervenţie chirurgicală de urgenţă a fost efectuată la scurt timp de la preluare. Pentru salvarea acestui tânăr,  o echipă medicală multidisciplinară a depus şi depune în continuare eforturi semnificative.

Familia pacientului s-a prezentat zilnic la vizită şi a primit de fiecare dată informaţii despre starea acestuia, inclusiv documentele medicale solicitate pentru o a doua opinie medicală, în vederea unui eventual transfer dar care nu s-a finalizat.

Pacientul beneficiază de resurse medicale avansate si cu toate acestea personalul medical a fost supus la presiuni din partea rudelor care, mai mult decât atât au încălcat regulamentul spitalului şi normele GDPR, filmând în salonul de terapie intensivă si difuzând în spaţiul public imagini cu angajaţii spitalului, fără permisiunea acestora.”, au spus reprezentanții spitalului în urmă cu patru zile.

Aceștia au precizat că pacientul „nu îndeplinește calitatea de asigurat în sistemul CNAS”. Pacientul a beneficiat în primele 47 de zile de spitalizare de îngrijiri în valoare totală de 74.440,90 lei.

O rudă a bărbatului a afirmat, într-o postare pe o reţea de socializare, că de la o durere de măsea acesta a ajuns „o legumă”. 

„Cu o durere de măsea a ajuns o legumă. Îţi doresc sănătate, văru, şi să fii puternic. Noi îţi suntem alături şi cu gândul şi cu sufletul. Ne rugăm la Dumnezeu să fii puternic cu puţinele tale puteri. Calarau Ionuţ Marian – 31 ani şi 6 operaţii în nici 23 de zile şi în coma indusă de 2 luni!!!”, se arată în mesajul respectiv.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O polițistă, mamă a doi copii, a pierdut lupta cu cancerul la numai 36 de ani. „Să le veghezi de sus în tot locul și la orice pas!”

sâm mart. 25 , 2023
Tragedie în familia unei polițiste. Ioana Petrea a încetat din viață la numai 46 de ani, lăsând în urmă două fiice și un soț. „Ioana Petrea lucra la Secția 4 Poliție din Galați, era căsătorită  și avea două fetițe, de 5 și 7 ani. În decembrie 2021, Ioana Petrea fusese […]

V-ar putea interesa și: