Ionuț Nedea despre controalele ANPC de pe litoralul românesc: „Nu am văzut nicăieri în lume lucru acesta”

Ionut Nedea, CEO Litoralul Romanesc

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a realizat, în ultimele luni, de când este condusă din nou de Horia Constantinescu, o serie de acțiuni extrem de vizibile pe litoralul românesc (da nu numai). Controale în care au fost filmate și demascate nereguli grave, cum ar fi tone de carne expirată, dar și unele mai puțin grave.

L-am întrebat în emisiunea „Punctul pe i”, de la Tomis TV, la Ionuț Nedea, CEO LitoralulRomanesc.ro și investitor în turism, ce părere are despre controalele ANPC.

Faptul că sunt prezentate în felul în care sunt prezentate evident că este un lucru rău. Faptul că sunt descoperite este un lucru bun. Poate că sunt prea târziu descoperite. Eu nu am întâlnit o astfel de prezentare în altă parte decât în România și călătoresc foarte mult. Locuiesc în Franța timp de 3 – 4 luni pe an, știu foarte bine ce se întâmplă acolo. Nu am văzut nicăieri lucrul acesta, nu am văzut nicăieri autoritate de control însoțită de presă în control. Nicăieri nu am văzut. Și nu am văzut nicăieri tipul acesta de comunicate care să vină din partea autorităților de control în care să se blameze în ansamblu mediul de afaceri sau un sector economic în ansamblu din cauza unor indivizi care nu respectă legea și care trebuie eliminați din circuitul economic sau sancționați.” a spus acesta.

Ionuț Nedea a vorbit însă și despre cât de important este rolul consumatorului.

„Există  o relație direct proporțională între preț și calitate. Prețul e ceea ce plătim, dar ce primim se numește valoare. Poți să plătești trei lei, dar valoarea e zero, nu primești nimic. Important e să înțelegi că trebuie să cumperi valoare, nu trebuie să cumperi preț.”, a precizat acesta.

Emisiunea poate fi urmărită AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea4 thoughts on “Ionuț Nedea despre controalele ANPC de pe litoralul românesc: „Nu am văzut nicăieri în lume lucru acesta”

  1. Trist ! De departe este vorba de concurenta ,deoarece aspectele descoperite se pot regasi la toate celelalte hipermarketuri…din pacate.

  2. Adevarat grăiește,dar la noi sunt mult mai multe lucruri care nu merg.Pai dak era bine mai plecam noi pe afara?

  3. Dacă ar fi fost vorba despre un magazin de cartier ați fi avut același discurs? Când vine vorba de lanțuri de hipermarket cu ștaif Săriți ca Arși!
    Sant hipermarket-URI alimentare ,NU MAGAZINE UNIVERSALE. Sa aduca și mobila și autoturisme …. și este Ok!
    Sa facă și o anexa de stație peco(+ cărbuni și lemne de foc)

  4. BRAVOOOOO TOATE SÎNT SCUMPE SI NE MAI SI IMBOLNAVIM! !!!!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Averse torențiale, descărcări electrice și vânt puternic în Dobrogea până pe 15 august inclusiv

Sun Aug 14 , 2022
Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică, cod galben, de averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului, valabilă de duminică, 14 august, ora 12:00, până luni, 15 august a.c., ora 22:00. „La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona continentală a Dobrogei și local în Transilvania și Maramureș […]
cod galben