Ionuț Rusu, de la ciulinii din câmp la scaunul de viceprimar. „C-așa-i în tenis” VIDEO

În campania electorală din 2020, Ionuț Rusu, candidat pe lista consilierilor municipali PNL, om de bază în echipa Vergil Chițac, a făcut un filmuleț care a amuzat (și întristat) pe mulți.

Omul s-a dus pe un câmp la periferia Constanței (nu știm dacă în afara zonei administrative a orașului). În jurul lui nu era nimic. Teren gol. Ei bine, Rusu l-a atacat pe primarul de atunci, Decebal Făgădău, pe motiv că pe acel câmp sunt ciulini ajunși deja celebri și gunoaie.

„Celebrii ciulini ai lui Făgădău cică dau. Dar asta o chiar o dă pe buneee. Dă pe bune. Știți voi la ce mă refer când dă pe bune. Ne dă la toți mizerie. C-așa-i în tenis. Unii dau, alții iau. Da, da. Tot eu sunt . Tot nebunul!”, a spus Rusu.

Chițac a câștigat alegerile, Rusu a fost ales viceprimar. Acum nu-l mai vedeți prin celebri ciulini, ci la birou, în costum, sau la hoteluri de cinci stele din America, plătite din bani publici, din taxele și impozitele plătite de noi. Nu mai face nici selfi-uri de proastă calitate, ci clipuri montate de profesioniști.

Avea dreptate: „Așa-i în tenis. Unii dau, alții iau.”

De fapt, așa e în politică. Faci parte dintr-o echipă care promite marea și sarea, nu faci mai nimic doi ani, ci pur și simplu continui proiectele lăsate de predecesori, dar ai grijă de alte lucruri, cum ar fi imaginea ta.

În 2024 sunt din nou alegeri și constănțenii vor avea nevoie de rezultate, nu de explicații și povești. Videoclipurile din câmp nu vor mai aduce voturi. Dimpotrivă.

Mai jos aveți clipul făcut de Ionuț Rusu atunci, editat de noi.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat a murit într-un incendiu în Eforie, alte trei persoane sunt rănite

joi oct. 13 , 2022
O persoană și-a pierdut viața în urma unui incendiu care a izbucnit joi seară în orașul Eforie, pe strada Mărășești. „Incendiul este localizat, iar în urma acestuia au rezultat 4 victime (3 bărbați și 1 femeie). Din păcate, o victimă este carbonizată. Este vorba despre un bărbat. Până la acest […]
pompieri isu incendiu

V-ar putea interesa și: