Ionuț Rusu o pune la punct pe Felicia Ovanesian: „Este o angajată!” Vergil Chițac o laudă

Pe 30 decembrie 2020, când lumea se gândea la sarmale și petrecerea de Revelion, Vergil Chițac avea alte ocupații: semna contractul prin care o numea pe Felicia Ovanesian city manager. Nu a făcut concurs, ca în alte orașe mari, pentru a alege cel mai bun om. A ales. Legea îi permite.

În campanie, actualul primar nu a menționat niciodată că dorește să facă echipă cu Felicia Ovanesian. Probabil că ar fi atârnat greu acest lucru în defavoarea sa, dacă cineva ar fi amintit, de pildă, că avocata Ovanesian l-a reprezentat pe celebrul Giurgiucanu, omul condamnat în dosarul Retrocedărilor, alături de Radu Mazăre, pentru jefuirea Constanței. Banii însă n-au miros, spuneau împărații Romei.

Nemulțumirile la adresa actualului city manager s-au acumulat. Astăzi, Ionuț Rusu, viceprimar PNL, a pus-o la punct printr-o declarație tranșantă.

„Doamna Ovanesian nu este primarul Constanţei. Doamna Ovanesian nu a câştigat alegerile, doamna Ovanesian este angajată a Primăriei, are un contract, cel care a câştigat alegerile se numeşte Partidul Naţional Liberal şi îi are ca reprezentanţi pe domnul Chiţac (nr – Vergil Chiţac), pe domnul Ionuţ Rusu şi, bineînţeles, pe consilierii care fac parte din Partidul Naţional Liberal. Doamna Ovanesian este city manager”, a declarat viceprimarul Ionuţ Rusu la Radio Sky.

Declarațiile viceprimarului vin la câteva zile după ce Dobrogea TV, post patronat de omul de afaceri Gabriel Comănescu, susținător al lui Vergil Chițac, a publicat în premieră un articol în care aceasta era prezentată într-o lumină negativă. Îl puteți citi AICI.

Sunt sigur că nu sunt ultimele luări de cuvânt și că nu sunt întâmplătoare. Ionuț Rusu, chiar dacă este relativ tânăr în politică, știe să tacă atunci când trebuie. Ieri nu a tăcut.

Mai trebuie spus că Felicia Ovanesian nu a fost niciodată privită cu ochi buni de către PNL. Să nu uităm, la un moment dat a făcut parte din conducerea PMP, alături de Claudiu Palaz, pe care mai apoi Asociația Constanța Altfel, condusă de Ovanesian și Chițac, în numea „gibon”. Nu poți schimba echipele atât de ușor fără ca jucătorii să strâmbe din nas (cel puțin).

Felicia Ovanesian alături de Claudiu Palaz și conducerea PMP

În contradicție cu ce spune viceprimarul Ionuț Rusu, primarul Vergil Chițac este mulțumit de activitatea city managerului.

„Îi acord notă foarte bună, mi-a fost de un real folos și am o înțelegere foarte bună cu ea. Lucrăm bine și, deși nu este în subordinea ei, mă sfătuiește și în zona legislativă (…)”, a spus primarul, într-un interviu pentru FocusPress, pe 28 ianuarie 2022.

Ce văd colegii mei din presă, ce vede Ionuț Rusu și ce nu vede Vergil Chițac?

Ceva îmi spune că primarul își va schimba radical punctul de vedere în viitorul apropiat.

O observație la final: am cerut Primăriei Constanța actele adiționale la contractul încheiat între primărie și city manager. Contractul mi-a fost pus la dispoziție în termenul legal. În ce privește actele adiționale și/sau orice modificări ale acestuia, Primăria Constanța nu a mai dorit să răspundă, chiar dacă încalcă legea. Cererea mea, formulată în baza Legii 544 a liberului acces la informații de interes public, zace într-un sertar. Primăria vrea să ascundă, probabil, ceva. Vom afla după ce această echipă va pleca din instituție

V-ar putea interesa și:

Felicia Ovanesian, city manager al Constanței, mesaj ironic la adresa protestatarilor

Parcul promis de Felicia Ovanesian acum mai bine de un an nu va fi gata prea curând

USR dă cărțile pe față: Vergil Chițac este primar ales, Felicia Ovanesian este primar în funcție

Ovanesian contra Ovanesian

Ce avere impresionantă are Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța. 13 terenuri, peste jumătate de milion de euro în bănci, ceasuri de 300.000 de lei DOCUMENT


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Ionuț Rusu o pune la punct pe Felicia Ovanesian: „Este o angajată!” Vergil Chițac o laudă

  1. Veșnica lupta mioritica pe ciolan, Chițac, Rusu, Comănescu, Ovanezian, etc, etc, ce nu are nimic comun cu nevoile orașului și a locuitorilor lui

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Investiție de 78 milioane euro în Medgidia. „Este cea mai mare fabrică din Europa”

mie mart. 30 , 2022
Turcii de la Tosmur Grup, un grup cu activităţi în agricul­tu­ră, au investit 74 de milioane de euro în construcţia unei fa­brici de amidon în Medgidia, care se întinde pe zece hectare şi unde vor lucra 200 de angajaţi. „Am finalizat construcţia fabricii de ami­­don, cea mai mare fabrică din […]

V-ar putea interesa și: