Ionuț Rusu, viceprimar al Constanței și om de afaceri, a câștigat anul trecut 1.264.502 lei

Se pare că astrele s-au aliniat, în acești ani, pentru Ionuț Rusu, om de afaceri devenit viceprimar, un apropiat al primarului Vergil Chițac.

Ionuț Rusu a avut în 2022 venituri totale oficiale de 1.264.502 lei, aproape de două ori mai mult decât anul trecut.

Asta înseamnă o medie de 105.375 de lei pe lună, adică de 53 de ori mai mult decât salariul minim net pe economie.

Din calitatea de viceprimar, a câștigat 118.868 de lei, deși, dacă ar fi să-i dăm crezare fostului city manager, Felicia Ovanesian, nu trece pe la birou decât o dată pe săptămână.

Afacerile însă au mers bine. Rusu a primit de la Stargate Crewing Agency SRL, firmă la care este asociat unic, dividende de 811.144 de lei, și de la Inland Crew Solutions SRL, unde este asociat, dividende de 335.490 de lei.

Ambele firme au sediul în aceeași clădire.

În această firmă este asociat cu Hodor Tiberius Emanuel, fiecare din ei având 50% din acțiuni. Societatea a avut în 2022 o cifră de afaceri de 4.888.743 lei și un profit de numai 7,310 lei. Evident, dividendele repartizate sunt din anii trecuți. Cel mai probabil, au fost repartizate pentru că 2022 a fost ultimul an când s-au impozitat cu 5%. Din 2023, impozitul a crescut cu 60%.

Ionuț Rusu are o casă de 250 de metri pătrați în Constanța, nu are mașină în proprietate personală, are ceasuri și bijuterii de peste 50.000 de euro și și-a achitat unul din cele trei credite pe care le avea. A rămas cu două, unul de 150.000 de lei către Unicredit Bank, scadent în 2014, și unul de 272.694 de lei, scadent în 2031, către o persoane fizică neprecizată.

Articole similare:

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, venituri de peste 637.000 de lei în 2022

Lupu Mihai, președintele Consiliului Județean Constanța, urmărit penal pentru luare de mită într-un dosar DNA, și-a actualizat declarația de avere

Primarul Vergil Chițac nu mai are mașină, dar și și-a cumpărat încă o casă. Câștigă peste 20.000 de lei pe lună din pensie și salariu

Ce avere au Klaus Iohannis și soția


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De la 8 ANI în închisoare pentru fapte de evaziune fiscală, la ACHITARE ȘI CONSTATAREA ABSENȚEI ORICĂROR OBLIGAȚII DE PLATĂ LA BUGETUL DE STAT

lun iun. 19 , 2023
Astăzi, despre ROMSOFT și CLAUDIA URSĂȚEANU. Despre o zi dintre acelea în care ne bucurăm de faptul că justiția poate fi și altfel decât a descris-o în celebra pictură Calumny of Apelles – Sandro Botticelli. O inspecție fiscală, pasiuni locale, un Raport de Inspecție Fiscală cu Decizie de Impunere invalidate […]

V-ar putea interesa și: