IPJ Constanța face angajări

politia

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 106, organizează concurs, cu recrutarea candidaților din sursă externă, pentru încadrarea posturilor vacante de personal contractual – administrator II și magaziner la Compartimentul administrarea patrimoniului imobiliar din cadrul Serviciului Logistic și a trei posturi vacante de execuție, personal contractual, respectiv:

  • referent II la Serviciul de Investigaţii Criminale,
  • referent II la Poliţia municipiului Constanţa,
  • referent II la Secția 4 Poliție Constanța din cadrul Poliției Municipiului Constanța.

Înscrierea candidaților se face personal, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța, situat în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia nr. 106, Serviciul Resurse Umane, până la data de 26.01.2018 (inclusiv).

Până la data de 23.02.2018, candidații vor completa dosarul cu următoarele documente:

– copii ale certificatului de naştere pentru candidat, certificatului de căsătorie şi ale hotărârilor judecătoreşti privind starea civilă;

– autobiografie și tabel de rude (conform modelelor anexate la prezentul anunț)

– caracterizare de la ultimul loc de muncă sau instituția de învățământ în cazul absolvenților în primul an de la absolvire;

– declarație de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare;

– trei fotografii color 3×3 cm și două fotografii color 9×12 cm;

– fișa medicală tip de încadrare în M.A.I. care va fi eliberată de către Centrul Medical Județean Constanța situat în Municipiul Constanța bulevardul Mamaia nr. 273 în baza trimiterii de la Serviciul Resurse Umane cu ocazia înscrierii;

– fişa de aptitudine în muncă eliberată de structura competentă de medicină a muncii din cadrul Direcției Medicale a M.A.I.

Documentele de stare civilă, studii, carnetul de muncă și adeverințele de vechime vor fi prezentate şi în original, în vederea verificării conformităţii copiilor cu acestea.

Fiecare candidat îşi exprimă opţiunea neechivocă privind postul pe care candidează, neexistând posibilitatea înscrierii pentru ocuparea mai multor posturi ori redistribuirii pentru ocuparea altor posturi.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Constanţa, la numărul de telefon 0241/611364, interior 20113 sau 20115.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Educației și-a pus asociațiile de elevi în cap

mie ian. 10 , 2018
Asociațiile de elevi din România, Asociația Elevilor din Constanța (AEC); Asociația Elevilor din Călărași (AECL), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM), Asociația Elevilor din Bacău (AEBC) și Uniunea Liceenilor Maghiari (Makosz), condamnă dur modul în care Ministerul Educației Naționale (MEN) a modificat Regulamentul de organizare și funcționare a unităților de învățământ […]
Ministrul Educației, Liviu Pop

V-ar putea interesa și: