IPJ Constanța a luat măsuri pentru arestarea lui Mazăre. Primul pas: îl caută acasă

radu mazare madagascar

La data de 10 ianuarie a.c , in jurul orei 16.00, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-a primit sesizarea Înaltei Curți de Casație și Justiție cu privire la emiterea mandatului de arestare preventivă în lipsă pe numele inculpatului Radu Ștefan Mazăre.

„Imediat, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost dispus acele măsuri pentru punerea în executare a respectivul mandat”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Prima măsură este să vadă dacă fostul primar este acasă, chiar dacă acesta a anunțat că a plecat în Madagascar.

„Se fac verificări la locațiile unde domiciliază. Apoi se fac demersuri la organul judiciar competent pentru emiterea cererii de urmărire internațională și a mandatului european de arestare”, au mai spus reprezentanții Poliției.

Cererea de dare în urmărire nu poate fi emisă decât de instanța de judecată.

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie CET. O zonă din Constanța, fără căldură și apă caldă

joi ian. 11 , 2018
Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a anunțat că înregistrează astăzi o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 145. În consecinţă, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în zona: Complex Ciresica. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) […]
cet

V-ar putea interesa și: