ÎPS Teodosie a primit un premiu de excelență din partea Universității Ovidius pentru activitatea la catedră

ips teodosie

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) a organizat luni după-amiază festivitatea de premiere a cadrelor didactice care au obținut cele mai bune rezultate în activitatea de la catedră, conform votului acordat de către studenți în cadrul celei de-a VI-a ediții a Galei Excelenței în Educație. Printre laureați se află și ÎPS Teodosie. Evaluarea a fost făcută de studenți.

Acesta a fost primul eveniment din seria acțiunilor pe care universitatea le organizează pentru a marca o dublă aniversare – 31 de ani de la înființarea Universității Ovidius din Constanța și 60 de ani de învățământ superior constănțean.

Gala s-a desfășurat în format hibrid, cu participarea fizică a celor 16 laureați, în Sala Senatului, din Campus, alături de reprezentanții conducerii universității și ai Ligii Studenților.

 Li s-a alăturat o mare parte a comunității academice, care a urmărit evenimentul online, pe platforma Microsoft Teams a instituției.

Pe baza evaluării studenților, cei 16 premiați sunt:

  • Facultatea de Arte – Asist. univ. dr. Florentin Marian Sîrbu
  • Facultatea de Construcții – Șef lucr. univ. dr. Claudiu Nițescu
  • Facultatea de Drept și Științe Administrative – Prof. univ. dr. Gabriel Marcel Mihai
  • Facultatea de Educație Fizică și Sport – Lect. univ. dr. Florin Voinea
  • Facultatea de Farmacie – Conf. univ. dr. Horațiu Mireșan
  • Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă – Șef lucr. univ. dr. ing. Alexandru Pintilie
  • Facultatea de Istorie și Științe Politice – Prof. univ. dr. Florin Anghel
  • Facultatea de Litere – Lect. univ. dr. Laura Elena Pascale
  • Facultatea de Matematică și Informatică – Prof. univ. dr. Raluca Vernic
  • Facultatea de Medicină – Conf. univ. dr. Simona Claudia Cambrea
  • Facultatea de Medicină Dentară – Prof. univ. dr. Aureliana Caraiane
  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Conf. univ. dr. Cristian Petre
  • Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie – Prof. univ. dr. Claudia Muntean
  • Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole – Șef lucr. univ. dr. Andreea Anghel
  • Facultatea de Științe Economice – Conf. univ. dr. Irena Munteanu
  • Facultatea de Teologie – ÎPS Prof. univ. dr. Teodosie Petrescu

„Gala Excelenței în Educație a devenit o tradiție a universității noastre și am considerat că  deși ne confruntăm în continuare cu pandemia COVID-19, este o datorie de onoare să începem seria de evenimente care marchează aniversarea universității noastre cu această gală. Îi premiem astăzi pe colegii noștri care, cel puțin din punct de vedere didactic, și-au dovedit capacitățile, calitatea și gradul de performanță. Profesioniști în educație, ei sunt astăzi apreciați de către întreaga comunitate ovidiană, iar rezultatele lor sunt cu atât mai importante, cu cât este vorba despre activitatea didactică desfășurată online, un proces aparent simplu, dar care, în realitate aduce provocări deosebite”, a precizat rectorul UOC, conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu.

De asemenea, în cadrul evenimentului, prof. univ. dr. Elena Condrea, prorector pentru educație și managementul calității, a adresat mulțumiri studenților și întregului corp didactic pentru aportul adus la creșterea prestigiului și vizibilității universității la nivel național și internațional.  

La rândul său, președinta Ligii Studenților UOC, Eliza Stanciu, a punctat însemnătatea galei pentru studenți, care au, astfel, prilejul de a-și manifesta aprecierea față de cadrele didactice care contribuie activ la evoluția acestora, precum și pentru modul în care profesorii au reușit să se adapteze la noul context de predare. 

Seria evenimentelor dedicate aniversării Universității Ovidius din Constanța va continua, în luna aprilie, cu o gală a premiilor pentru cercetare și o festivitate în care vor fi premiate rezultatele studenților.

Vă recomandăm și: Diferența dintre un arhiepiscop și un papă


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câți bolnavi de covid-19 sunt în localitatea ta

mar mart. 23 , 2021
Cei mai mulți bolnavi de covid din județul Constanța sunt, cum era normal, în municipiul Constanța. Potrivit raportului Direcției Sănătate Publică din 23 martie, în perioada 9 – 22 martie aici erau 1.731 de cazuri active, ceea ce reprezintă o incidență de 5,55. Pe locurile următoare, ca număr de cazuri, […]

V-ar putea interesa și: