ÎPS Teodosie, amendat de două ori în decurs de trei ore pentru nerespectarea carantinei

COMPLETARE. ÎPS Teodosie sfidează carantina, Poliția îl amendează de 3 ori într-o zi!

ips teodosie

ÎPS Teodosie a fost amendat de două ori luni, în decurs de trei ore, pentru nerespectarea carantinei.

Prima dată a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că slujea la catedrala arhiepiscopală, în jurul orei 08.00. A doua amendă a primit-o în jurul orei 11.00.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanța, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

ÎPS trebuia să fie în carantină pentru că a venit din străinătate. Acum câteva zile, acesta a slujit în Iordania (detalii AICI). Cei nevaccinați trebuie să stea în carantină 10 zile. IPS Teodosie nu s-a vaccinat, pentru că, potrivit propriilor declarații, este alergic.

În programul oficial al Arhiepiescopului Tomisului, la ora 10.45, a figurat participarea sa la o manifestare culturală dedicată Zilei Unirii Principatelor, pe faleza Cazinoului. 

De asemenea, de la ora 13.30, ÎPS Teodosie este aşteptat să participe în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis la conferinţa „România, vechea vatră a Europei”, susţinută de către Acad. Prof. Constantin Barbu. 

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, în ianuarie, că se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România din  țările/teritoriile de risc epidemiologic precum și pentru contacții direcți ai persoanelor confirmate  pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, cu o durată de: 

a) 10 zile pentru persoanele nevaccinate sau care nu se află în perioada cuprinsă între  a 11-a și a 180-a zi de la data confirmării pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2;

b) 5 zile pentru persoanele vaccinate și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea  schemei de vaccinare, precum și pentru persoanele care au fost confirmate pentru infecția cu  virusul SARS-CoV-2 în perioada cuprinsă între a 11-a și a 180-a zi anterioare datei intrării în țară  sau contactului cu persoana infectată. 

Vă recomandăm și:

ÎPS Teodosie, noi declarații stupefiante: persoanele care au covid și se vaccinează mor

IPS Teodosie: sfinții vindecă de cancer, valul 4 al pandemiei este programat

ÎPS Teodosie susține că NASA a căutat microbi în potirul cu care se împărtășesc credincioșii, dar n-a găsit niciunul

ÎPS Teodosie: „Dacă este cineva afectat de covid şi în timpul acela face vaccinul, îi este fatal vaccinul. Iisus nu s-ar fi vaccinat”

Momente inedite la Bobotează. ÎPS Teodosie, ținut în brațe de un preot VIDEO

ÎPS Teodosie tună și fulgeră împotriva certificatului verde

Deputata Cristina Rizea, USR, explică ce este menstruația, ca reacție la declarațiile lui ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie și demonul îndoielii. Dr. Diaconu: „Este, la limită, proba unui fanatism și-a unei ticăloșii latente”

Gheorghiță despre declarațiile anti vacciniste ale lui ÎPS Teodosie: „Cred că trebuie să încetăm cu astfel de declaraţii pentru că suntem responsabili moral de moartea oamenilor”

IPS Teodosie, noi mesaje anti vaccinare: „Am citit clar că Uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta. De ce înainte de a înceta este cea mai intensă propagandă pro vaccin și a obligativității vaccinului?”

IPS Teodosie a primit Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Române

IPS Teodosie a explicat de ce nu există extratereștri

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ninge în Constanța. RAJDP a scos 16 utilaje pe șosele

Mon Jan 24 , 2022
În ultimele 24 de ore RAJDP a acționat pe drumurile județene cu un număr de aproximativ 16 autospeciale dotate cu lamă și sararițe, împrăștiind material antiderapant și îndepărtând stratul de zăpadă de pe carosabil. „Ținând cont de prognoza meteo pentru următoarele zile când se anunță temperaturi scăzute și precipitații sub […]