ÎPS Teodosie, din nou probleme cu legea. Urmărit penal într-un alt dosar

COMPLETARE. ÎPS Teodosie despre audierile la poliție: „E un denunț calomnios”

ÎPS Teodosie, din nou probleme cu legea. Urmărit penal într-un alt dosar

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului este urmărit penal într-un nou dosar. Acesta a ajuns joi la sediul Poliției Județene din Constanța pentru acuzaţii de fals în înscrisuri și uz de fals, potrivit Știrile Kanal D.

Arhiepiscopul Tomisului a fost chemat la sediul IPJ Constanța, joi dimineață. Potrivit unor surse citate de ziuaconstanţa.ro, audierea a avut loc după o plângere facută la Parchetul Curții de Apel.

Surse judiciare au declarat că ÎPS Teodosie a fost audiat, la acest moment, în calitate de martor, în legătură cu o plângere penală ce îl vizează în mod direct.

Același surse au precizat că audierea s-a făcut de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța delegați în acest sens de către procurorul care instrumentează cazul, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, menționează sursa citată.

La plecarea de la Poliţie, ÎPS Teodosie nu a dorit să dea declaraţii.

Înaltpreasfințitul Teodosie este învinuit de comiterea unor infracțiuni de fals în înscrisuri și uz de fals, posibil și înșelăciune.

Totul a pornit atunci când i s-a atribuit medalia „Steaua României” în grad de Cavaler. Prelatul a primit distincția în 2002, în urma unui decret semnat de Ion Iliescu, președintele României la acea dată.

Acum, procurorul de caz va stabili încadrarea faptei și calitatea pe care o va avea arhiepiscopul în dosar.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria

Thu Apr 7 , 2022
Fostul ministru Elena Udrea, dată în urmărire după ce a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, a fost prinsă în Bulgaria. „În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat […]
elena udrea