VIDEO. Mesajul de Crăciun al ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului

îps teodosie, mesajul de craciun
ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului (foto: Constanța 100%, decembrie 2017)

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a transmis un mesaj de sărbători credincioșilor ortodocși, cu ocazia Crăciunului.

„Noi, cei ce suntem aici, în preajma peșterii Sfântului Apostol Andrei – pentru că nașterea Domnului s-a produs într-o peșteră – avem o emoție mai adâncă, care ne stăpânește de fiecare dată, pentru că Peștera Bethleemului s-a transferat în peștera unde a poposit Sfântul Apostol Andrei.

 

Nașterea Domnului este evenimentul cel mai important din istoria omenirii până atunci când s-a produs, pentru că cerul și pământul se aflau în despărțire. Nașterea Domnului aduce din nou armonia între cer și pământ și unirea cerului cu pământul”, a spus ÎPS Teodosie.

Îl puteți vedea în întregime, mai jos.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO+VIDEO. Incendiu în Valu lui Traian. Apartamentul unei familii cu patru copii a ars înainte de Crăciun

Sun Dec 24 , 2017
Apartamentul unei familii cu patru copii din Valu lui Traian a ars în întregime în ajunul Crăciunului. Incendiul a izbucnit la blocurile ANL din localitate. Cel mai probabil, cauza a fost o priză defectă care alimenta televizorul. Au intervenit două autospeciale de la Detașamentul Fripis, nouă subofițeri, în total. Incendiul […]
incendiu valu lui traian