ÎPS Teodosie, oprit de polițiști în drumul spre Peștera Sf. Andrei. Nu purta mască

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost oprit duminică dimineaţă la filtrul Poliției pe drumul care duce spre Peștera Sfântului Andrei. Este o adevărată mobilizare de forţe acolo mai ales că se aşteaptă ca multă lumea să fie prezentă la slujbă.

ÎPS Teodosie a mers duminică dimineaţa la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, județul Constanța”, pentru a săvârşi Sfanta Liturghie.

Mașina în care se afla ÎPS Teodosie a fost oprită de filtrul de poliție, pentru verificarea documentelor, la intrarea în localitatea Ion Corvin, unde este Peștera Sfântului Andrei.

Deși legea prevede ca pasagerii dintr-o mașină să poarte mască, dacă nu sunt membri ai aceleiași familii, IPS Teodosie nu s-a conformat.

PS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a spus că îi așteaptă pe români „cu inimă bună”.

„Să vină cu inimă bună, să-și mângâie sufletul și sper că toate organele de ordine ne vor ajuta să fim în pace și în armonie”, a spus ÎPS Teodosie, citat de România TV.

Arhiepiscopia Tomisului și Înaltpreasfințitul Teodosie, personal, a invitat autoritățile de stat centrale și locale (Președinte, Premier, membri ai Guvernului, parlamentari, Prefect, Președinte al Consiliului Județean, primari, consilieri județeni și locali etc.) să ia parte la sărbătoarea națională religioasă a tuturor românilor, Sfântul Apostol Andrei.

Înainte de această invitația, arhiepiscopul amenința, prin avocat, că le va face plângeri penale.

Duminică, de la ora 8.45, ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei”.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.