IPS Teodosie: „Restricțiile de trafic în zona peninsulară îi afectează pe credincioși”

ips teodosie

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a declarat, astăzi, că restricțiile de trafic impuse de Primăria Constanța îi afectează pe credincioși, dar a subliniat că se vor găsi soluții pentru cei care vin la catedrală.

„O să vedem cum facem ca să fie mai puțini afectați. Ne-au spus că pentru cununii, pentru botezuri, vor avea niște facilități. Noi anunțăm. Se dau niște tichete prin care să li se dea voie să circule”, a precizat IPS Teodosie, la solicitarea Constanța 100%, în cadrul unei conferințe de presă.

Reamintim că accesul auto în zona peninsulară a Constanței va fi restricționat începând din 6 mai 2019.

Potrivit regulamentului de acces, peninsula va fi separată în două părți: zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile.

Detalii mai jos.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un constănțean strânge bani pentru reabilitarea Cazinoului. Poliția i-a deschis dosar penal

mie apr. 24 , 2019
Un constănțean care locuiește în străinătate a început o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea Cazinoului. Polițiștii au studiat puțin cazul și au decis să-i deschidă dosar de cercetare penală. Polițiștii Secției 3 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi inițiat, pe […]

V-ar putea interesa și: