ÎPS Teodosie sfidează carantina, Poliția îl amendează de 3 ori într-o zi!

Arhiepiscopul Tomisului participă la o conferință, deși trebuia să fie în carantină

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a primit luni, 24 ianuarie, trei amenzi pentru că a nu a respectat carantina. Prima pe la 8 dimineață, la slujbă, a doua în jurul orei 11.00, când a fost surprins de polițiști pe faleză, câteva ore mai târziu.

„Astăzi, în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla în interiorul unui imobil din municipiul Constanța, participând la un eveniment, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.”, a transmis IPJ Constanța.

Evenimentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului.

Și în primele două cazuri a primit tot câte o amendă de 1.000 de lei.

ÎPS trebuia să fie în carantină pentru că a venit din străinătate. Acum câteva zile, acesta a slujit în Iordania (detalii AICI). Cei nevaccinați trebuie să stea în carantină 10 zile. IPS Teodosie nu s-a vaccinat, pentru că, potrivit propriilor declarații, este alergic.

În programul oficial al Arhiepiescopului Tomisului, la ora 10.45, a figurat participarea sa la o manifestare culturală dedicată Zilei Unirii Principatelor, pe faleza Cazinoului. 

De asemenea, de la ora 13.30, ÎPS Teodosie a participat în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis la conferinţa „România, vechea vatră a Europei”, susţinută de către Acad. Prof. Constantin Barbu. 

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, în ianuarie, că se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România din  țările/teritoriile de risc epidemiologic precum și pentru contacții direcți ai persoanelor confirmate  pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, cu o durată de: 

a) 10 zile pentru persoanele nevaccinate sau care nu se află în perioada cuprinsă între  a 11-a și a 180-a zi de la data confirmării pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2;

b) 5 zile pentru persoanele vaccinate și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea  schemei de vaccinare, precum și pentru persoanele care au fost confirmate pentru infecția cu  virusul SARS-CoV-2 în perioada cuprinsă între a 11-a și a 180-a zi anterioare datei intrării în țară  sau contactului cu persoana infectată. 

Reacția Arhiepiscopiei:

Vă recomandăm și:

ÎPS Teodosie, noi declarații stupefiante: persoanele care au covid și se vaccinează mor

IPS Teodosie: sfinții vindecă de cancer, valul 4 al pandemiei este programat

ÎPS Teodosie susține că NASA a căutat microbi în potirul cu care se împărtășesc credincioșii, dar n-a găsit niciunul

ÎPS Teodosie: „Dacă este cineva afectat de covid şi în timpul acela face vaccinul, îi este fatal vaccinul. Iisus nu s-ar fi vaccinat”

Momente inedite la Bobotează. ÎPS Teodosie, ținut în brațe de un preot VIDEO

ÎPS Teodosie tună și fulgeră împotriva certificatului verde

Deputata Cristina Rizea, USR, explică ce este menstruația, ca reacție la declarațiile lui ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie și demonul îndoielii. Dr. Diaconu: „Este, la limită, proba unui fanatism și-a unei ticăloșii latente”

Gheorghiță despre declarațiile anti vacciniste ale lui ÎPS Teodosie: „Cred că trebuie să încetăm cu astfel de declaraţii pentru că suntem responsabili moral de moartea oamenilor”

IPS Teodosie, noi mesaje anti vaccinare: „Am citit clar că Uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta. De ce înainte de a înceta este cea mai intensă propagandă pro vaccin și a obligativității vaccinului?”

IPS Teodosie a primit Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Române

IPS Teodosie a explicat de ce nu există extratereștri

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Arhiepiscopia Tomisului: „Amenzile date IPS Teodosie sunt ilegale”

Mon Jan 24 , 2022
Arhiepiscopia Tomisului a anunțat, luni, după ce ÎPS Teodosie a fost amendat de trei ori pentru nerespectarea carantinei, că aceste amenzi ar fi ilegale. „Decizia de carantinare a IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP București a sosit în mail-ul personal al IPS în jurul orei 13.00. Aceasta i-a fost […]