IPS Teodosie: sfinții vindecă de cancer, valul 4 al pandemiei este programat

ips teodosie

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a vorbit, la Radio Dobrogea, postul de radio al instituției, despre valul 4 al pandemiei de coronavirus.

„Iată, suntem anunțați și amenințați cu nu știu ce tulpini. Valul 4. Sunt niște lucruri care se programează. Să fim foarte serioși. Cu rugăciunea, cu stăruința în credință, cu nădejdea în Dumnezeu, cu ajutorul sfinților, noi vom înfrunta toate aceste valuri. Valurile vin, dar valurile se pot întoarce sau trec, și noi trebuie să rămânem deasupra valului”, a spus Teodosie.

Acesta a mai spus că știe cazuri de persoane care s-au rugat la sfinți și s-au vindecat de cancer.

„Cine merge la sfântul Efrem, sfântul Ioan Rusul, la sfântul Nectarie, iată, aud și eu și îmi dau scrisori de mulțumire oameni bolnavi grav de cancer în stare finală, și mergând și rugându-se și punându-și nădejdea în mijlocirea sfinților se fac sănătoși, încât medicii sunt uimiți de unde această sănătate când era spre terminare viața. Într-adevăr, Dumenzeu este cel mai puternic doctor.”

CNCAV a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că Varianta B1617.2 (Delta) sau tulpina indiană este considerată cea mai adaptată dintre cele patru variante virale, cu un grad ridicat de contagiozitate, de două ori mai mare faţă de tulpina iniţială şi cu aproximativ 60% mai mare decât tulpina Alpha, cunoscută ca varianta britanică. Aceasta a ucis deja trei persoane în România. Toate erau nevaccinate.

„Varianta Delta are potenţialul de a deveni tulpină majoritară la nivel global, nu doar în anumite ţări, fiind responsabilă de un număr mare de infecţii, predominant la persoanele nevaccinate. Vaccinurile actuale administrate în schemă completă îşi menţin eficienţa faţă de infecţia cu acest tip de tulpină, sens în care vaccinul produs de compania Pfizer/ BioNTech asigură o protecţie de spitalizare de 96%, iar AstraZeneca/Vaxzevria asigură o protecţie de 92%.  Vacinarea cu schemă completă oferă protecţie faţă de boala COVID-19, scade riscul de internare, riscul de complicaţii şi de deces”, a anunţat CNCAV.

COMPLETARE 12 octombrie 2021


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “IPS Teodosie: sfinții vindecă de cancer, valul 4 al pandemiei este programat

  1. programat sau nu -EXISTA ! deci hai sa ne pazim In scaunul pe care il ocupa are obligatia sa apere oamenii nu sa-i bulverseze

  2. Pai asta si face, Avand curajul sa spuna adevarul, ajuta oamenii sa mearga pe o cale buna, adica sa aiba nadejdea in Dumnezeu. P.S. Gurie si-a pos nadejdea in vaccin si a primit ce a cautat. Cei care isi pun nadejdea in Dumnezeu, sunt aparati de Dumnezeu. Cei ce isi pun nadejdea in vacin …. de duc dracu. poate suna urat, da asta e adevarul. Cei care mor in urma vaccinului sunt sinucigasi si merg direct in iad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coronavirus în Constanța: 3 persoane internate, 577 în carantină

joi iul. 8 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 42.959 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.259 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. În acest moment, sunt 3 persoane internate. De asemenea, la nivelul județului sunt 577 de persoane aflate în […]

V-ar putea interesa și: