IPS Teodosie: sfinții vindecă de cancer, valul 4 al pandemiei este programat

ips teodosie

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a vorbit, la Radio Dobrogea, postul de radio al instituției, despre valul 4 al pandemiei de coronavirus.

„Iată, suntem anunțați și amenințați cu nu știu ce tulpini. Valul 4. Sunt niște lucruri care se programează. Să fim foarte serioși. Cu rugăciunea, cu stăruința în credință, cu nădejdea în Dumnezeu, cu ajutorul sfinților, noi vom înfrunta toate aceste valuri. Valurile vin, dar valurile se pot întoarce sau trec, și noi trebuie să rămânem deasupra valului”, a spus Teodosie.

Acesta a mai spus că știe cazuri de persoane care s-au rugat la sfinți și s-au vindecat de cancer.

„Cine merge la sfântul Efrem, sfântul Ioan Rusul, la sfântul Nectarie, iată, aud și eu și îmi dau scrisori de mulțumire oameni bolnavi grav de cancer în stare finală, și mergând și rugându-se și punându-și nădejdea în mijlocirea sfinților se fac sănătoși, încât medicii sunt uimiți de unde această sănătate când era spre terminare viața. Într-adevăr, Dumenzeu este cel mai puternic doctor.”

CNCAV a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că Varianta B1617.2 (Delta) sau tulpina indiană este considerată cea mai adaptată dintre cele patru variante virale, cu un grad ridicat de contagiozitate, de două ori mai mare faţă de tulpina iniţială şi cu aproximativ 60% mai mare decât tulpina Alpha, cunoscută ca varianta britanică. Aceasta a ucis deja trei persoane în România. Toate erau nevaccinate.

„Varianta Delta are potenţialul de a deveni tulpină majoritară la nivel global, nu doar în anumite ţări, fiind responsabilă de un număr mare de infecţii, predominant la persoanele nevaccinate. Vaccinurile actuale administrate în schemă completă îşi menţin eficienţa faţă de infecţia cu acest tip de tulpină, sens în care vaccinul produs de compania Pfizer/ BioNTech asigură o protecţie de spitalizare de 96%, iar AstraZeneca/Vaxzevria asigură o protecţie de 92%.  Vacinarea cu schemă completă oferă protecţie faţă de boala COVID-19, scade riscul de internare, riscul de complicaţii şi de deces”, a anunţat CNCAV.

COMPLETARE 12 octombrie 2021


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • programat sau nu -EXISTA ! deci hai sa ne pazim In scaunul pe care il ocupa are obligatia sa apere oamenii nu sa-i bulverseze

Leave a Reply

Your email address will not be published.