ÎPS Teodosie tună și fulgeră împotriva certificatului verde

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, cum consideră protestul de la Parlamentul împotriva introducerii certificatului verde la locul de muncă.

„Dacă li se iau oamenilor şi dreptul la muncă, cred că asta nu e în regulă. În ce constă certificatul? Să se vaccineze, nu? Mai marii politici au spus că nu trebuie să fie vaccinul obligatoriu, chiar preşedintele a spus. Păi acum de ce se întorc? Ce spui trebuie să îţi asumi. Nu spui în două feluri că nu te mai asculte nimeni”, a afirmat ÎPS Teodosie.

Întrebat dacă este alături de protestatari, el a răspuns:

„Nu că sunt alături, sunt alături de principii. Principiile sunt de la Dumnezeu, adevărul nu se negociază şi dreptul la muncă este drept dat de Dumnezeu. Sunt împotriva dreptului dat de Dumnezeu? Să fim serioşi. Sper ca parlamentarii să aibă această înţelepciune să nu întineze poporul, că îşi asumă un păcat foarte greu, va atârna greu acest păcat dacă opresc oamenii să muncească, dacă îi extermină pe români cum au fost atât de păgubiți românii şi au fost atât de amendaţi după ce că sunt sărăci, li se ia şi bruma pe care o mai au prin aceste amenzi. Nu ar trebui să se dea amenzi”.

În clipul de mai jos puteți vedea și reacția prelatului referitoare la hotărârea judecătorească prin care s-a decis că primăria trebuie să dezafecteze o biserică ridicată ilegal, fără autorizație de construire.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ÎPS Teodosie: „Nu cred că are cineva curajul să dărâme biserica”

mar dec. 21 , 2021
„Nu cred că are cineva curajul să dărâme #biserica.” Acesta este răspunsul lui ÎPS Teodosie referitor la decizia instanței referitoare la biserica ridicată fără autorizație în Tomis Nord. Reamintim că, pe 13 decembrie, Tribunalul Constanța a decis că biserica „Izvorul Tămăduirii” construită la marginea trotuarului de pe Bulevardul Tomis din […]
biserica constanta aglomeratie florii

V-ar putea interesa și: