ÎPS Teodosie tună și fulgeră împotriva certificatului verde

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, cum consideră protestul de la Parlamentul împotriva introducerii certificatului verde la locul de muncă.

„Dacă li se iau oamenilor şi dreptul la muncă, cred că asta nu e în regulă. În ce constă certificatul? Să se vaccineze, nu? Mai marii politici au spus că nu trebuie să fie vaccinul obligatoriu, chiar preşedintele a spus. Păi acum de ce se întorc? Ce spui trebuie să îţi asumi. Nu spui în două feluri că nu te mai asculte nimeni”, a afirmat ÎPS Teodosie.

Întrebat dacă este alături de protestatari, el a răspuns:

„Nu că sunt alături, sunt alături de principii. Principiile sunt de la Dumnezeu, adevărul nu se negociază şi dreptul la muncă este drept dat de Dumnezeu. Sunt împotriva dreptului dat de Dumnezeu? Să fim serioşi. Sper ca parlamentarii să aibă această înţelepciune să nu întineze poporul, că îşi asumă un păcat foarte greu, va atârna greu acest păcat dacă opresc oamenii să muncească, dacă îi extermină pe români cum au fost atât de păgubiți românii şi au fost atât de amendaţi după ce că sunt sărăci, li se ia şi bruma pe care o mai au prin aceste amenzi. Nu ar trebui să se dea amenzi”.

În clipul de mai jos puteți vedea și reacția prelatului referitoare la hotărârea judecătorească prin care s-a decis că primăria trebuie să dezafecteze o biserică ridicată ilegal, fără autorizație de construire.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ÎPS Teodosie: „Nu cred că are cineva curajul să dărâme biserica”

Tue Dec 21 , 2021
„Nu cred că are cineva curajul să dărâme #biserica.” Acesta este răspunsul lui ÎPS Teodosie referitor la decizia instanței referitoare la biserica ridicată fără autorizație în Tomis Nord. Reamintim că, pe 13 decembrie, Tribunalul Constanța a decis că biserica „Izvorul Tămăduirii” construită la marginea trotuarului de pe Bulevardul Tomis din […]
biserica constanta aglomeratie florii