IPS Teodosie va sfinți un paraclis care a costat 100.000 de lei

paraclis

IPS Teodosie,  Arhiepiscopul Tomisului va săvârși, mâine, slujba de sfințire a Paraclisului „Acoperământul Maicii Domnului” din cadrul Seminarului Teologic „Sf. Cuv. Dionisie Exiguul” din Constanța.

Conform părintelui director Ilie Petre, paraclisul va funcționa într-un spațiu de aproximativ 60 mp., la etajul I al clădirii Seminarului și va servi la practica elevilor seminariști. Pentru aceasta, el este dotat cu tot ceea ce este necesar pentru oficierea cultului (altar,  catapeteasmă,  icoane, cărți de slujbă,  mobilier auxiliar).

Slujbele-lecție vor fi susținute de către preoții profesori din cadrul seminarului.

Costurile amenajării Paraclisului s-au ridicat la aproximativ 100.000 de lei și au fost suportate integral din fonduri private, donații ale unor ctitori.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum s-a petrecut accidentul grav din Siminoc

lun apr. 23 , 2018
La data de 23 aprilie, în jurul orelor 10.30, o femeie a condus autoturismul marca Audi pe DC 27 dinspre Murfatlar către Medgidia și ajungând în dreptul imobilului cu numărul 7 din localitatea Siminoc, nu se asigura la efectuarea schimbării direcției de mers și intră în coliziune cu auto marca […]

V-ar putea interesa și: