ÎPS Teodosie va sluji „la adresa de carantină”

Mâine, 25 ianuarie, de la ora 7.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la paraclisul Catedralei arhiepiscopale „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Constanța.

„Catedrala este situata la adresa aleasă de carantinare. Slujba se va desfășura izolat, fără participarea publicului.”, a anunțat instituția.

Credincioșii vor putea urmări slujba fie în mediul online, fie pe un monitor ce va fi instalat în interiorul Catedralei arhiepiscopale.

ÎPS Teodosie a primit azi trei amenzi pentru încălcarea carantinei. Arhiepiscopia a afirmat că ordinul de carantinare nu a ajun decât azi după-amiază.

Zilele trecut, acesta a primit însă două avertismente.

ÎPS trebuia să fie în carantină pentru că a venit din străinătate. Acum câteva zile, acesta a slujit în Iordania (detalii AICI). Cei nevaccinați trebuie să stea în carantină 10 zile. IPS Teodosie nu s-a vaccinat, pentru că, potrivit propriilor declarații, este alergic.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O mașină s-a făcut praf după ce a intrat într-un TIR FOTO

Mon Jan 24 , 2022
Un accident rutier s-a produs, luni seară, în municipiul Constanța. Un autoturism a intrat într-un TIR, la intersecția străzilor Aurel Vlaicu cu Nicolae Filimon. În urma accidentului, o persoană a fost rănită. Este însă conștientă și cooperantă. Iată ce spune Politia despre accident: “Astăzi, în jurul orei 19.40, polițiștii rutieri […]