IRIDEX, criticată pentru modul în care (NU) strânge gunoaiele în MEDGIDIA

iridex gunoi medgidia (1)Compania IRIDEX, care se ocupă de salubritatea în municipiul Medgidia, este criticată pentru modul în care (nu) s-a ocupat de această problemă, în ultimele zile.

Oamenii se plâng, pe rețelele de socializare, că angajații IRIDEX au văzut cum arată ghenele, dar au plecat fără să ia măsuri. De asemenea, aceștia cer primarului și consilierilor locali să iau măsuri.

Iată ce spune un locuitor din Medgidia, pe pagina sa de Facebook, unde a postat și câteva fotografii semnificative.

„Desi nu mai ninge de aproape o saptamana, IRIDEX, societatea ce are contract cu primaria Medgidia, pentru curatenie si dezapezire, nu-si indeplineste obliatiile contractuale, iar edilii municipiului, nu pot sa mearga pe teren sa vada realitatea. Nu stim unde s-au ascuns, sau sunt ocupati cu rezolvarea „urgenta” a problemelor urbei!!! DOMNILOR, populatia Medgidiei v-a ales nu sa va certati toata ziua in sedinte ale consiliui, ci sa rezolvati problemele orasului… Astazi, in jurul orei 07.30 o masina de salubritate cu doi muncitori , au venit, au vazut, au plecat!!!!!! Probabil asteapta sa se topeasca zapada ca sa poata sa intre masina pentru a ridica resturile menajere, sau aceasta problema sa fie rezolvata de caiinii comunitari!! Priviti si MINUNATI-VA!!!!
FOTOGRAFIILE AU FOST FACUTE IN DOUA ZILE DIFERITE, LA DATELE SI ORELE INSCRISE PE ACESTEA !!!!
VA PLACE DOMNULE PRIMAR, DAR DV DOMNILOR CONSILIERI CE NU TRECETI PRIN ORAS DECAT INAINTEA ALEGERILOR !!!!!!”

Iridex Group este deținut de familia fostului senator Corneliu Pascu, 77 de ani, despre care presa scrie că este un apropiat al lui Dan Voiculescu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.