Irina Rimes, operată de urgență de Revelion. Ce a declarat

Irina Rimes, pe patul de spital (foto: captură Instagram)

Cântăreața Irina Rimes a fost operată de urgență în noaptea de Revelion, după ce a făcut o hemoragie internă. Se pare că artista deja se simte mai bine și va fi externată în curând.

Anunțul a fost făcut de vedetă prin intermediul rețelei de socializare Instagram, acolo unde a postat mai multe filmulețe prin care își anunță fanii că nu își mai poate onora programul de Anul Nou.

Irina Rimes a ajuns la spital înainte de Revelion. Artista și-a anunțat fanii pe Facebook despre problemele ei de sănătate.

https://www.instagram.com/stories/irinarimes/

„Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, le-a transmis Irina Rimes fanilor ei.


Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Amenzile au crescut, de azi, cu peste 53%! Aleșii locali pot solicita pensii speciale

Wed Jan 1 , 2020
Amenzile au crescut, de azi, cu peste 53%. Mai exact, cu 53,79%, după ce punctul de amendă fost majorat de la 145 lei la 223 lei. Proiectul de lege pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament şi prin care valoarea punctului de amendă era îngheţată şi pentru anul acesta […]