IRONIE. După ce sălile de squash sunt înlocuite cu McDonald’s, Vivo! ne invită la sport

auchan vivo

Singurele săli de squash din Dobrogea au fost desființate. Erau două și se aflau în zona food a centrului comercial Vivo! Constanța, fost Maritimo. S-au desființat pentru că, pur și simplu, chiria era prea mare. Practic, pentru aceste terenuri, proprietarul mall-ului cerea aceeași chirie ca pentru un restaurant.

În locul sălilor va apărea ceva esențial pentru sănătatea și bunăstarea constănțenilor: un nou McDonald’s.

Vă recomandăm și: EXCLUSIV. Singurele săli de squash din Constanța se desființează

În ciuda acestui sprijin pentru sport, Vivo! Constanța ne invită la un târg de sport, Sana Sport, în care să facem cunoștință cu cluburile și asociațiile sportive constănțene.

„Atât tinerii cât și părinții în căutarea sportului ideal pentru copii lor sunt așteptați să descopere în cele două zile, o gamă largă de sporturi precum: yachting, ciclism, baschet, karate, şah, paintball, handball, kendo, tenis de câmp sau chiar rugby.”, spun organizatorii.

Ironic, nu?

Reprezentanții Vivo! ne mai informează că, potrivit eurobarometrului „Sport şi activitate fizică”, publicat de Comisia Europeană, doar 8 din 100 de români fac sport regulat, minim de 5 ori pe săptămână; mai mult, unul din doi copii are probleme cu greutatea şi doar 2 % din copii români sunt înscrişi în cluburi sportive.

„VIVO! Constanța împreună cu reprezentanții Sana Sport, vin în întâmpinarea tuturor celor care își doresc un stil sănătos de viață și propun o alternativă de petrecere a timpului liber.”, spun reprezentanții mall-ului.

„Asociaţia Sportivă Sanasport are ca misiune îmbunătăţirea stării de sănătate a constănţenilor prin sport şi promovează alergarea ca sport de masă. Aşa a apărut ideea acestui târg de sport, unde părinţii să poată veni cu copii pentru a cunoaşte cele mai active şi inedite asociaţii şi cluburi sportive din oraşul Constanţa. Copiii trebuie să practice cât mai multe activităţi sportive pentru a beneficia de o dezvoltare fizică completă, iar părinţii îi pot atrage spre sport prin exemplul personal”, a declarat Dan Antonaru, reprezentant Sana Sport.

Cristi Hagi

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cofetăria Silvian, atac online la adresa concurenților de la Crizantema

mie oct. 4 , 2017
Reprezentanții Cofetăriei Silvian au lansat un atac la adresa concurenților de la Cofetăria Crizantema. Totul a pornit de la o postare pe Facebook, în care cei de la Silvian au anunțat că asigură platourile dulci la un eveniment pe tema familiei și a necesității referendumului pentru familie, organizat la Casa […]
cofetaria silvian

V-ar putea interesa și: