ISJ a pus la dispoziție teste de antrenament în vederea pregătirii pentru examenele naționale

Sănătatea elevilor, prioritate pentru PNL. Ce proiect are Sorin Mihai, inspector școlar general și candidat la alegerile parlamentare
Sorin Mihai, inspector școlar general ISJ Constanța

Inspectoratul Școlar Județean Constanța pune la dispoziția tuturor celor interesați, pe site-ul instituției, teste de antrenament în vederea pregătirii pentru examenele naționale (Evaluare Națională și Bacalaureat).

Aceste teste reprezintă variantele de subiecte realizate pentru simulările județene din Constanța, din anii școlari 2021-2022, 2022-2023 și, respectiv, 2023-2024. Subiectele au fost create în cadrul grupurilor de lucru, organizate pe discipline la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
Testele de antrenament pot fi accesate pe site. Click AICI.

Reamintim faptul că în luna aprilie Inspectoratul Școlar Județean Constanța va organiza cea de-a treia simulare județeană a examenelor naționale:

A) Simulare județeană a Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII)
8 aprilie 2024: Limba şi literatura română (probă scrisă)
9 aprilie 2024: Matematică (probă scrisă)

B) Simulare județeană a Examenului național de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a (BAC)
10 aprilie 2024: Proba E) a) – probă scrisă – Limba şi literatura română
11 aprilie 2024: Proba E) c) – probă scrisă – proba obligatorie a profilului
12 aprilie 2024: Proba E) d) – probă scrisă – proba la alegere a profilului şi specializării

„Eficiența acestor simulări județene este probată prin rezultatele obținute la nivelul județului în cadrul simulărilor naționale din acest an școlar, rezultate situate peste media națională. Totodată, simulările județene reprezintă o modalitate adecvată de evaluare a rezultatelor activităților remediale organizate în ultima perioadă la nivelul fiecărei unități de învățământ.”, a declarat inspectorul școlar general Sorin Mihai.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traficanți de cocaină, „călcați” de polițiști. Sumele imense cu care vindeau marfa în Constanța

mie apr. 3 , 2024
La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează trei percheziții domiciliare, în județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Din materialul probator administrat în cauză a reieșit că, […]

V-ar putea interesa și: