ISU Dobrogea a constatat sute de probleme la magazine și biserici

ambulanta smurd

Premergător Sărbătorilor Pascale, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa au efectuat  63 de activităţi de control şi îndrumare privind prevenirea şi stingere a incendiilor în lăcaşurile de cult și în hypermarketurile de pe raza judeţului, ocazie cu care au constatat  447 deficienţe şi au aplicat 360 de avertismente și 41 de amenzi în cuantum de 188.501 lei.

Pe timpul controalelor, specialiștii inspectoratului județean au avut în atenție dotarea cu stingătoare a lăcașurilor de cult și a unităților, menținerea liberă a căilor de evacuare, utilizarea corectă a instalațiilor electrice și menţinerea accesibilă a căilor de acces a autospecialelor de pompieri.

De asemenea, militarii au executat instruiri cu personalul, pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă, ocazie cu care au fost prezentate măsurile care trebuie respectate

În această perioadă, echipajele de salvatori din subunitățile operative vor continua acțiunile de recunoaștere la astfel de obiective pentru identificarea surselor de alimentare cu apă, familiarizarea cu particularitățile fiecărei clădiri și instruirea personalului asupra asigurării intervenției operative în caz de incendiu, până la sosirea echipajelor specializate de stingere.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța închide, temporar, parcarea verde de la spitalul județean, care nu mai e verde

Tue Apr 23 , 2019
Primăria Constanța închide, temporar, parcarea verde de la Spitalul Județean. Mai exact, în perioada 07 – 10 mai 2019. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va efectua lucrări de reparații și întreținere a suprafeței de parcare prin refacerea părții carosabile și a marcajelor rutiere. În același timp se va […]