ISU Dobrogea are un nou șef

Prin ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel dr.ing. Amarandei Mihail-Cristian a fost împuternicit inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, începând cu data de 4 februarie 2021, pentru o perioadă de şase luni.

Colonelul a fost numit inspector şef al ISU Botoșani, începând cu data de 1 decembrie 2016, anterior fiind împuternicit inspector șef, din luna martie 2016.

Din 2011 până în 2016 a fost prim adjunct al inspectorului șef al ISU Botoșani, iar până atunci a fost șef centru operațional, ofițer specialist I, comandant detașament, locțiitor comandant detașament.

Sursă foto: monitorulbt.ro

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Test negativ obligatoriu pentru românii care se întorc în țară

Thu Feb 4 , 2021
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat astăzi, 4 februarie 2021, HOTĂRÂREA nr. 6 pentru aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea. Pe lângă actualizarea listei statelor cu risc epidemiologic a fost introdusă și obligația ca […]
coronavirus