ISU intervine la un balcon care e în pericol de prăbușire

ISU Dobrogea intervine la un balcon care e în pericol de prăbușire, au anunțat reprezentanții instituției.

Este vorba despre geamurile și tâmplăria unui balcon dintr-un bloc aflat pe strada Adamclisi, la numărul 3.

Acestea au fost desprinse de vântul puternic de ieri.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mașina unui turist, făcută praf de un plop

Dum aug. 4 , 2019
Mașina unui turist a fost făcută praf de un copac, în timpul furtunii de sâmbătă. Un plop de 15 metri a căzut peste automobil, care nu mai poate fi utilizat în urma avariilor. „Eu ma pot considera norocoasa, daca pot spune așa, dar turiștii aceștia cum s-or simți când știu […]

V-ar putea interesa și: