ISU: „Palatul Arhiepiscopal nu necesita autorizație de securitate la incendiu”

Palatul Arhiepiscopal este o construcție ce datează din anul 1932. Începând cu anul 1998 aceasta are destinația de reședință a Arhiepiscopiei Tomisului.

„Ulterior anului 2000, a fost amenajat un spatiu funcțional in podul construcției cu funcțiunea de chilii, adică spatii de reședință pentru călugări.”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

„In acest moment, având în vedere faptul că destinația este aceeași, precum si funcțiunile Palatului Arhiepiscopal Tomis, cât și a legislației in vigoare, acesta nu necesita autorizație de securitate la incendiu, fiind stipulat acest aspect la art I, lit f din Anexa nr 1 a HG 571 din 10 august 2016, cu modificările si completările ulterioare.”, au subliniat aceștia.

Declarații audio de la Răzvan Parconie, purtător de cuvânt al ISU Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

IPS Teodosie despre incendiul de la Arhiepiscopie: „Ne-am rugat să se oprească focul și iată că s-a oprit. Mulțumim Lui Dumnezeu, pentru că cele materiale se pot recupera”

Dum oct. 16 , 2022
Înalt Preasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a vorbit, duminică, despre incendiul care a afectat Palatul Arhiepiscopal.  „Aseară a fost un accident, nu știm de unde a pornit, presupunem că de la un scurt circuit. Se întrebau unii pe alții părinții care au ieșit cu ce aveau pe ei. Dumnezeu a făcut […]
ips teodosie

V-ar putea interesa și: