Italia a depășit China la numărul de morți provocate de coronavirus

Peste 3.400 de italieni au murit din cauza coronavirusului (sursa foto: thesun.co.uk)

Italia a depășit China, joi seară, în ceea ce privește numărul deceselor provocate de coronavirus, cu 427 de decese în 24 de ore. Numărul de morți ajunsese la 3.405, potrivit AFP.

Italia devine astfel prima țară în ceea ce privește numărul de decese provocate de pandemia de Covid-19, în fața Chinei (3.245), Iranului (1.284) și Spaniei (767).

Italia a anunțat primele două decese în 22 februarie. Vârful epidemiei nu pare să fi fost atins încă.

Europa devine și ea continentul cel mai afectat, cu 4.752 decese și peste 100.000 de cazuri.

În Spania, a patra cea mai afectată țară din lume din punct de vedere al deceselor, numărul morților a crescut cu 30% în 24 de ore și a ajuns la 767.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de ONG-uri somează Comisia Europeană, Consiliul de miniștri și guvernele statelor U.E. să suspende exportul cu animale vii

vin mart. 20 , 2020
38 de organizații neguvernamentale, reprezentand toate statele membre ale UE, au cerut ieri Comisiei Europene, Consiliului de Ministri, precum si ministerelor agriculturii si autorităților sanitar-veterinare din toate statele UE, sa suspende exporturile de animale vii pe cale rutiera si navala pentru a proteja sănătatea publica si a animalelor. „Europa este […]

V-ar putea interesa și: