ITALIA Câte un om a murit din cauza coronavirusului la fiecare 2 minute și 29 de secunde

Tragedie în Italia. În ultimele 24 de ore au fost raportate 627 de decese, ceea ce înseamnă că un om a murit la fiecare 2 minute și 29 de secunde! Este cel mai negru bilanț de la izbucnirea epidemiei, acum o lună.

Autoritățile italiene au anunțat vineri seară că numărul total al deceselor este de 4.032, după creșterea cu 627 în numai 24 de ore. Dintre acestea, cele mai multe s-au înregistrat în regiunea nordică Lombardia: 381.

Față de ieri, a crescut și numărul cazurilor noi de infectări: 5.986 de cazuri. Numărul total al celor bolnavi se ridică astfel la 47.021.

Alte 2.655 de persoane se află la terapie intensivă.

Este cea mai abruptă creștere de la izbucnirea epidemiei de coronavirus.

În urma publicării bilanțului de joi, Italia depășise China la numărul deceselor provocate de noul coronavirus, deși virusul s-a răspândit din țara asiatică.

Miercuri, autoritățile de la Roma au furnizat de asemenea un număr mare de decese într-un interval de 24 de ore: 475 de morți. Pâna astăzi, acesta era cel mai grav bilanț.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Comisia Europeană alocă peste un miliard de euro României pentru combaterea efectelor coronavirusului

Fri Mar 20 , 2020
Comisia Europeană va direcţiona către România peste un miliard de euro pentru combaterea efectelor COVID-19. Potrivit deciziei CE, 483 de milioane de euro vor rezulta din faptul că România nu ca mai trebui să ramburseze  prefinanţările neutilizate din fondurile structurale. Alte 637 de milioane de euro  vor fi obţinuţi prin virarea avansului […]