Iulian Călin, numit director al CMSN de un PNL-ist, va fi exclus din USR după ce a votat alături de PSD în Consiliul Municipal Constanța

Iulian Călin, consilier local, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, numit în funcție de președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, va fi exclus din USR după ce a votat alături de PSD.

„USR Constanţa nu va accepta şi nu va tolera membri care fac jocuri de culise cu alte partide în defavoarea constănţenilor, mai ales dacă vorbim şi despre favorizarea unor indivizi din gaşca PSD-iştilor, care zeci de ani au monopolizat şi distrus municipiul, precum şi staţiunea Mamaia.”, au declarat reprezentanții USR printr-un comunicat de presă, referitor la cazul lui Iulian Călin.

„Anunţăm oficial că USR Constanţa va solicita excluderea domnului consilier municipal Iulian Călin din cadrul partidului Uniunea Salvaţi România. Decizia vine ca urmare a votului pe care domnul Călin l-a acordat în favoarea unui proiect de hotărâre aflat pe Ordinea de Zi a Consiliului Local Constanţa prin care uneia dintre firmele şefului PSD Constanţa, Ion Dumitrache, i se permite cumpărarea unei suprafaţe de 854 mp de plajă din staţiunea Mamaia. Deşi USR Constanţa a anunţat clar că nu va susţine acest proiect, pentru care consilierii PNL şi PSD şi-au dat mâna în cadrul comisiei de specialitate, prin votul său, domnul Iulian Călin ne-a arătat că este de partea celor care vor să contribuie mai departe la betonarea completă a staţiunii Mamaia şi prosperitatea rechinilor imobiliari de sorginte pesedistă.”, spun useriștii.

„Pe lângă faptul că domnul Iulian Călin a încălcat principiile USR, considerăm că a trădat încrederea constănţenilor care l-au pus prin vot în scaunul de consilier local şi îi solicităm demisia din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa.”, au mai spus aceștia.

Recomandare: Delfinariul din Constanța a plătit anul trecut 3,2 milioane lei pentru folosirea în spectacole a patru delfini salvați din Ucraina

În primul an de facultate era director de export

Iulian Călin are 63 de ani. A absolvit Liceul de Chimie din Năvodari, în 1979, și Facultatea de management, secția Administrație publică centrală și locală, din cadrul ASE București, în 2004, când avea 44 de ani.

Iată ce experiență profesională are:

  • 1979 – 1989 Operator chimist Fabrica de oxigen Constanta
  • 1989 – 2000 Operator dana port Constanta
  • 2000 – 2004 Director export port Constanta SC STICEROM SA Bucuresti
  • 2004 – 2017 Director port Constanta SC STICEROM SA Bucuresti
  • Mai 2017- Iunie 2018 Crewing officer Fastra marine services Constanta
  • Noi 2019 Director port Constanta STICEROM SA
  • Aug 2020 – prezent Director Tehnic SC ROMBLAST SRL Prahova.

Așadar, în anul 2000, în primul an de facultate, era deja director de export.

Societatea la care lucra înainte de a ajunge director la CMSN, cea din Prahova, are ca obiect de activitate „fabricarea articolelor din sticlă”. În anul 2020, SRL-ul a avut un singur angajat, o cifră de afaceri de 123.074 lei și un profit de 5.217 lei pe an, adică 434 de lei pe lună, potrivit Confidas.ro.

„Ca organizator si conducator al activitatii de prestatii portuare am coordonat activitatea de descarcare si depozitare a diferitelor produse ( cherestea, baloti de furaje, big-box-uri cu minereu, componente de utilaje, etc.) si incarcarea la nava. Legaturile cu partenerii de afaceri, incheierea si urmarirea derularii contractelor si a facturilor emise mi-au facilitat contacte cu diferiti oameni de afaceri romani si straini, din aceasta sfera de activitate.”, scrie acesta în CV.

Cunoaște la nivel mediu limbile engleză și franceză și are cunoștințe medii de folosire a calculatorului. A menționat în CV „Microsoft Office și Internet”.

Recomandare: Oamenii care se dau cu zeamă de lămâie pe față. Îi recunoașteți?


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un brazilian la Farul Constanța

mar feb. 28 , 2023
Începând de astăzi, cel mai bun marcator străin din istoria campionatului României, se alătură echipei Farul Constanța. Ajuns la 37 de ani, Eric a acceptat o nouă provocare în carieră și a decis să facă parte din staff-ul tehnic al echipei noastre.  „Este o experiență nouă, dar alături de oameni […]
Eric de Oliveira

V-ar putea interesa și: