JALNICUL târg de CRĂCIUN din Constanța a fost ÎNCHIS de organizatori

Astăzi joi, 13 decembrie 2018, târgul de Crăciun din Constanța a fost închis de organizatori.

Intitulat Christmas Market By The Sea și deschis în data de 1 decembrie 2018 în Piața Ovidiu din Constanța, își va închide porțile mai devreme cu 15 zile decât era prevăzut.

„Noi -By The Sea Events- cerem scuze partenerilor, celor ce au fost implicați în acest proiect, celor ce ne-au acordat toată încrederea și tuturor constănțenilor, pentru nerealizarea lucrurilor ce s-au dorit a fi realizate și nu s-au putut realiza din motive independente de voința noastră, și pentru această închidere prematură a evenimentului nostru. Dorim să menționăm că Evenimentul Christmas Market By The Sea nu a fost un eveniment marca Primăria Constanța ci unul Privat, în care, Primăriei Constanța i-a fost cerut doar sprijinul. Acest eveniment a fost realizat din dorința organizatorilor de a aduce orașul Constanța în rândul marilor orașe ale României și a funcționat cu toate autorizațiile la zi.”, au precizat organizatorii.

Pentru acest eveniment, Primăria Constanța a decis să închidă circulația pe mai multe străzi din zona peninsulară.

Compania care a organizat evenimentul cerea până la 50.000 de euro firmelor private care doreau să se promoveze în cadrul acestuia.

Cotidianul Adevărul a relatat despre faptul că amenajările din zona istorică a oraşului nu seamănă nici pe departe cu un târg de Crăciun. Conform informaţiilor primite de la Primăria Constanţa, firma „By the Sea Events“ a depus la 12 noiembrie o solicitare având ca obiect organizarea Târgului de Crăciun Constanţa, iar Primăria a acceptat, emiţând acordul cu nr. 104.

„Serviciul Autorizare Operatori Economici a eliberat pentru SC Tiberiu Consult SRL mai multe autorizaţii: autorizaţia 1267/ 2018 având ca obiect de activitate Târg cu desfăşurare de activităţi comerciale, inclusiv alimentaţie publică, pe o suprafaţă de 190 mp, taxa de ocupare pentru utilizare temporară a locurilor publice fiind în cuantum de 5 lei/ mp/zi; autorizaţia de funcţionare 1270/ 2018 având ca obiect de activitate Târg cu desfăşurare de activităţi comerciale, exclusiv alimentaţie publică, taxa de ocupare fiind de 3,5 lei/ mp/zi“, se arată în răspunsul primit de cotidianul Adevărul.
Tiberiu Construct SRL-D (D vine de la Debutant) este o firmă înființată în anul 2016. Atunci a avut o cifră de afaceri de numai 427 de lei, iar anul trecut cifra de afaceri a fost ZERO.
 
Fondator și asociat unic este un anume Tănase Tiberiu.
 
Completare. Aflați din articolul de mai jos cine este Tănase Tiberiu.
https://www.ct100.ro/tanarul-care-a-organizat-jalnicul-targ-de-craciun-din-constanta-este-fiul-directorul-general-adjunct-al-portului-constanta/
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “JALNICUL târg de CRĂCIUN din Constanța a fost ÎNCHIS de organizatori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Aparatură medicală nouă în Secția de urologie a Spitalului Județean Constanța

Thu Dec 13 , 2018
Secția clinică Urologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost dotată cu aparatură nouă. Conducerea unității medicale a achiziționat, din fondurile proprii ale instituției, o trusă de chirurgie endoscopică și instrumentarul necesar. Valoarea investiției se ridică la 319.800 lei, fără TVA. Achiziția a fost […]