Jandarmii asigură ordinea publică la partida de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanţa – A.S.U. Politehnica Timişoara

jandarmi

Astăzi, 10 aprilie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la meciul fotbal dintre echipele A.S.S.C.S. Farul Constanţa şi A.S.U. Politehnica Timişoara în cadrul campionatului Ligii a II-a.

Evenimentul sportiv va avea loc pe stadionul Gheorghe Hagi din municipiul Constanţa cu începere de la ora 17.00, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenţii firmei de securitate contractată de către organizator şi va fi permis începând cu ora 15.30.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Suporterii echipelor, precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în incinta stadionului.

Jandarmii recomandă participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât şi după terminarea acestuia.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO Interviu cu viceamiralul Rob Kramer, comandantul Forțelor Navale Regale Olandeze, despre NATO, Rusia, importanța Portului Constanța și pirați

Wed Apr 10 , 2019
Viceamiralul Rob Kramer, comandantul Forțelor Navale Olandeze, se află în aceste zile în Constanța, unde are loc exercițiul Sea Shield 2019. L-am întâlnit la bordul fregatei Evertsen, unde ne-a acord un interviu în care am vorbit despre acest exercițiu militar, cel mai mare din Marea Negră, despre NATO și provocările […]