Jandarmii au confiscat joint-uri și fierăstraie

jandarmi din constanța jointuri

Jandarmii constănțeni au confiscat, în ultimele zile, joint-uri și fierăstraie.

Duminică 20 ianuarie a.c., ora 20.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Casa de Cultură, au observat patru tineri agitați care-și confecționau țigarete artificiale. La vederea echipajului, tinerii cu vârste cuprinse între 19 și 23 ani, au încercat să fugă, au fost somați, s-au oprit și li s-au făcut controlul corporal sumar. Asupra acestora, în buzunarele interioare ale gecilor și pantalonilor, jandarmii au mai găsit 15 bucăți de hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie cu miros înţepător și două grindere metalice de culoare maro. Hârtiile cu fragmente vegetale, grinderele și joint-urile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Duminică, 20 ianuarie a.c., ora 09.30, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în apropierea „Târgului Săptămânal” din municipiul Constanța, au surprins o persoană în timp ce comercializa, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 10 fierăstraie electrice, susceptibile de a fi contrafăcute. Bărbatul nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţinea nici autorizaţie de comercializare a bunurilor.

Prin urmare, jandarmii i-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Dana Dumitrescu, demisă de la conducerea Teatrului de Stat Constanța

lun ian. 21 , 2019
Dana Dumitrescu a fost DEMISĂ de la conducerea Teatrului de Stat Constanța. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă de Horia Ţuțuianu, presedintele Consiliului Județean Constanța. Măsura a fost luată în urma neregulilor grave de management descoperite de echipa de audit a CJC. Horia Țuțuianu a precizat că a […]

V-ar putea interesa și: