Jandarmii au confiscat joint-uri și fierăstraie

jandarmi din constanța jointuri

Jandarmii constănțeni au confiscat, în ultimele zile, joint-uri și fierăstraie.

Duminică 20 ianuarie a.c., ora 20.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Casa de Cultură, au observat patru tineri agitați care-și confecționau țigarete artificiale. La vederea echipajului, tinerii cu vârste cuprinse între 19 și 23 ani, au încercat să fugă, au fost somați, s-au oprit și li s-au făcut controlul corporal sumar. Asupra acestora, în buzunarele interioare ale gecilor și pantalonilor, jandarmii au mai găsit 15 bucăți de hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie cu miros înţepător și două grindere metalice de culoare maro. Hârtiile cu fragmente vegetale, grinderele și joint-urile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Duminică, 20 ianuarie a.c., ora 09.30, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în apropierea „Târgului Săptămânal” din municipiul Constanța, au surprins o persoană în timp ce comercializa, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 10 fierăstraie electrice, susceptibile de a fi contrafăcute. Bărbatul nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţinea nici autorizaţie de comercializare a bunurilor.

Prin urmare, jandarmii i-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dana Dumitrescu, demisă de la conducerea Teatrului de Stat Constanța

lun ian. 21 , 2019
Dana Dumitrescu a fost DEMISĂ de la conducerea Teatrului de Stat Constanța. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă de Horia Ţuțuianu, presedintele Consiliului Județean Constanța. Măsura a fost luată în urma neregulilor grave de management descoperite de echipa de audit a CJC. Horia Țuțuianu a precizat că a […]

V-ar putea interesa și: